10 Ekim 2010 Pazar

Iverson mı? Hadi Canım..





Bir yandan manyakça paralar borçlar açıklanıyor, bir yandan da Iverson ismi açık açık telaffuz edilmeye başlanıyor kulüpte. Biz olayı dedikodu zannediyorduk, hatta olaya Recai Kocaman bile dahil oldu. Koç Bıyıktay, TBF'ye şöyle bir açıklama yapmış en son. Valla eskilerin arasından Iverson sleeve'imi bulup giyerim arkadaş. Boru mu lan? Piuvv.

Iverson’ın durumunun kontrat aşamasında olduğunu da kaydeden Bıyıktay, “Bundan sonra durum kulüp yönetiminin vereceği karara bağlı. Çünkü başka dinamikler devreye giriyor ve başka fedakarlıklar yapılıyor. Sayın Şeref Yalçın, bir takım sponsorluk anlaşmaları için konuşmalar yapıyor ve bir yerlere getirmeye çalışıyor. O da bir çok şeyi garanti altına aldı ve sadece ufak tefek bazı şeyler var. Bizim "Disiplin ile ilgili sıkıntılar yaşamayalım" derdimiz bulunuyor. Sonuçta Iverson’a ciddi paralar vereceğiz. Onu kaybetmek yerine, saha içinde kullanmak istiyoruz. Beşiktaş forması altında Allen Iverson’ı Akatlar’da merak ediyorum. O kısım, tamamen yönetimle ilgili. Bence önümüzdeki hafta içinde her şey belli olacak. Şuan ki gündemimizde buradaki Spor Toto Türkiye Kupası grubundan çıkmak bulunuyor” dedi.

tamamı burada


Bu arada akşam Galatasaray'ı güzel yendi takım. Chatman ve Cevher çılgın attılar adeta. Chatman'ı izlemek büyük bi' keyif arkadaş, benim gibi basketten çok çakmayan bi' adam için bile...

0 yorum: