1 Ekim 2010 Cuma

2 Hafta Önceden Önizleme


Daha dakika değil. 40.saniye. 2 gün önce Cüneyt Çakır diye diye övünürken, neden bizim hakemlerimiz bir yerlerde değil sorusunun cevabını verdi Aytekin Durmaz. Topa vuran adama penaltı çalıp, daha dakika olmadan Galatasaray kalesinde golü görmesine sebep oldu. Yetmedi bir de 10.dakika ikramı var. Her neyse.

Karabükspor'un bu sene, benim için geçen sezon Kasımpaşa neyse, o olduğunu yazmıştım. Yanıltmadılar beni. Maç hakem yardımı ile 2-0 oldu ama maç 5-0 felan olurdu. Emenike'yi durduramadı haliyle savunma. Emenike'den başka, Tozo'nun orta sahadaki fizik gücüne bile karşı koyamadı Galatasaray. Cernat kısmı ise bambaşka. Galatasaray da golü, pozisyonları felan rakibi sıkıştırdı diye bulmadı. 60'dan sonra Karabük oyundan düştü diye pozisyonlara, rakip sahaya girdi. Orta sahaya her giren adam Galatasaray sahasına geçmeyi sağladı Karabükspor adına.

Hasbelkader 2-2 felan bitseydi büyük, kocaman, devasa 1 puan olacaktı. Olmadı.

Israrla Misimovic çok rerörereöreöreöreöre şeklinde yorum yapan Lig Tv çalışanlarının Misimovic'le zoru nedir? Fenerbahçe maçlarında Alex çok reröreröeröe, Galatasaray maçlarında Misimovic çok reröeöreöreöröe. Siz 15 senedir maç anlatımında bir milim ilerleyememişsiniz, pozisyon yerine süper extra slow motion kamerayla övünmekten maç yayınlayamaz olmuşsunuz, hala Misimovic, Alex. Bok gibi maç anlatıyorsunuz, rezil maç yayınlıyorsunuz.

Bu maçı Karabükspor kazandı. Galatasaray kaybedemedi bile. 2 hafta sonra Fenerbahçe deplasmanında 2 ile de kalmaz bu takıma Fenerbahçe.

0 yorum: