26 Eylül 2010 Pazar

Abdullah Avcı Çok Rerörerö


2-3 tane densiz çıkıp konuşmaya başlayacak yine "Abdullah Avcı yine G.Saray'a yatıyor yæææ" diye. 2007 - 2008 sezonundan bugüne kadar İstanbul B.B.'nin Trabzonspor'a karşı oynadığı maçlarda aldığı sadece 2 beraberlik var. Geri kalan maçlarda içeride 4 tane yediği de 6 tane yediği de var Trabzonspor'a karşı. Bir tane galibiyeti de yok. Aynı 2-3 densiz tek kelime etmeyecek Trabzonspor maçından sonra. İşlerine gelmiyor çünkü. Galatasaray'a yattı yæææ demek anca geliyor içlerinden.

Tek kelime etmezler, 2 senedir Antalyaspor veya Eskişehirspor'un Beşiktaş maçlarından sonra. Aynı hastalıklı mantıkla düşünüyorum işte. Buyrun.

Bülent Uygun ve Aykut Kocaman'ı da yazacaktım ama onlar yine arada Fenerbahçe'ye karşı maç kazandı. Tüh !

Onlara, onların zihniyetinden bir kötü haber vereyim: "Rıza Çalımbay da yarın görevi bırakıyor"

"Abdullah Avcı çok rerörerö" değil mi ? Serdar Özkan'ı 3 sene önce ön liberoda oynatırsan, 80.dakikada 3'e 4 yakalanırsan, Ferrari'yi 55m'ye çekip önüne sadece Ernst'i koyarsan, senin için Abdullah Avcı çok rerörerö olur. Lafa gelince çok dirençli takım deyip, sahaya gelince karşısına kaymak gibi bir takım koyarsan, olur.

Bu arada, İ.B.B 42 maçtır penaltı kazanmamış. Yardımcı Antrenörü de Arif Erdem bu takımın. Olur da 2-3 tane penaltı kazansa buradan da sallardık. Tüh ki Tüh !

10 yorum:

SirEvo dedi ki...

İBB'nin BJK karşısındaki oyununu izle, sonra gel bu akşamki oyunu izle.
Bir şey var demiyorum da, öh yani. Fener'den 10 puan alıyor, BJK'den 9 puan alıyor, GS'den 2.
Hadi puanı falan geçtim, tam tersi de olabilirdi de, oyun ne abi? İzledin mi? BJK maçını izledin mi?

KIRMIZI- fark var...

TETTEH dedi ki...

SirEvo kardeşim doğru diyorsun.Felix Mourinho sende yanlış yazmışsın.
Abdullah avcı maçtan önce oyunculara bu maça asılmayın,nasıl olsa bizim ligde kalmamız garanti diye bütün oyunculara deklare etmiştir.Belediyeci kardeşlerimizde kırmamışlar sağolsunlar,maça asılmadılar,hatta bilerek güzel bi penaltı yaptırdılar,üstüne bide maça asılmasınlar diye 50. dakikada iki tane defans oyuncusu aldı teknik direktör.Adamlar ne dese haklı ama şimdi...
Arif Erdem ile bağıntıya bayıldım =)

felix mourinho dedi ki...

izledim. sen beşiktaş orta sahasında oynayan isimleri ve savunma arkasında bırakılan boşlukları izledin mi? cenk gönen'in kaç tane topu 30m'ye gelip çıkarttığını görmedin heralde. iskender alın gibi bir adam ferrari ile dalga geçerek gol atıyorsa kusura bakma ama o ferrari'nin açık alan sorunudur.

takımı, ernst - tabata - delgado - nihat - quaresma - bobo (nobre) diye kurup arkayı ersan adem gülüm - ferrari'ye bırakıp deneysel çalışırsan adam 60'tan sonra 2 atar, 5 kaçırır.

Bay Kerahet dedi ki...

felix haklı valla. ayrıca biz adamlar daha maça başlamadan "yere yatsana-gs'nin çocuğu" diye motive ediyoruz unutma.

Unknown dedi ki...

üstüste alınan galibiyetler birilerini rahatsız etti anlaşılan :D

pecuchet dedi ki...

eyüp-alibeyköy arasında yürürken bir stad gördüm, biraz bakınca da antreman yapanların genç takım olduğunu ama en son gördüğüm şey de, herkesin sırayla kendini ceza sahasında yere atmasıydı, sonra bi baktım antrenörleri saçlarının kenarları olmayan, kıvırcık bir adam. hemen 6 numara belirdi gözümde...

stalker dedi ki...

antalyasporluları ve eskişehirsporluları biraz takip edenler bilir; onlar da aynı hastalıklı mantıkla rıza ve şifo'ya sallıyorlar.

Adsız dedi ki...

Tetteh senin gibi insanlarin blogger'a yazi yazmasi mide bulandirici ya. Bu kadar mi eziksin olm Galatasaray'a karsi? Bu kadar mi zavallisin 3-1 lik galibiyeti sonrasi birilerine sallayacak kadar? milan baros size de koyunca aykut kocaman satti deriz bu sefer ;) hadi eyvallah

fabianernst dedi ki...

http://sportifcumleler.blogspot.com/2010/08/eski-besiktasllar-bursaspora.html

burada yorumu yazan sen misin..birde tamam avciya bok atmayalım da şifoya bok atiıp avciyi ornek gostermek tek kelime ile aptallıktir ..gelsin telloya ettigi kufru barosa etsin demiyorum ama avcinin intikamini sifo ile riza dan almak maçlari 3 dakkalık ozetlerini izleyen taraftarin işidir

Levent dedi ki...

Son 2 senedir Eskişehirspor ve Antalyaspor maçlarını söylemişsin. Antalya maçlarından aklımda kalan şampiyon olunan sezon 2-0'dan 3-2 yapılmış ilk hafta maçı kalmış. Bi' de bu haftaki 90'da gelen gol, şimdi "Çok geriye yaslandılar yæææ" dersiniz diye diyorum, Fenerbahçe'de geride bekledi Beşiktaş'a karşı. Her neyse, Eskişehir'i geçen sezon deplasmanda Ekrem'in bala golüyle yenmişiz, içerde yine 2-0'dan 3-2'ye çevirmişiz. Şampiyon olunan sezon deplasmanda Yusuf'un yürüyerek adam geçip Holosko'ya attırdığı gole kadar diken üstünde durmuşuz falan.

İBB'nin Galatasaray maçlarına asılmadığı ne kadar salya saçarsanız saçın bir gerçektir. Artık buna yatma mı dersiniz, tesadüf mü, bilemem.

Biri de demiş, üst üste alınan galibiyetler rahatsız etmiş birilerini. He canım he, daha geçen haftaya kadar bir halt oynamadan şansa kazandığını kendileri bile kabul eden Galatasaraylılar'ın dilleri düşmüş yine, İBB iyi geldi anlaşılan.