17 Eylül 2010 Cuma

Zorlasa da Oldu


Maçtan önce aramızda konuşurken 1-0'ın iyi olduğunu, takımın da taraftarın da aklında pazar günkü derbi olacağını söylüyorduk. Ancak 1-0'ın 90'da gelmesi sıkıntı oldu tabii. Gerçi -sizi bilmem ama- takım kimi zaman kabız bi' görüntü sergilese de bana her zaman bi' gol atacağımız hissini verdi. Bu sezonun alışkanlıklarından biri diyelim; Allah bozmasın.

Schuster, beni ve benim gibi bunlara çok kafa yoranları utandırmaya devam ediyor sağ olsun. Tabata'nın bu yaştan sonra orta sahada bu denli hareketli oynaması enteresan cidden. Kimi zaman top ezse de bu da ilginç geldi bana. Hele ki Guti-Tabata-Nobre üçlüsünün bazı anlarda içgüdüsel paslar yapması iyice şaşırtıcı. Eldeki kadrodan maksimum verim alma konusunda iyi gidiyor. Bu takımın defansına Sivok, orta sahasına Aurelio, forvetine de Fatih Tekke gelecek. Dayı'ya sevgim & saygım gün geçtikçe artıyor açıkcası. Hele ki Ferrari'nin sakatlandığı pozisyonda takımın baskı yerken Ernst'in stopere geçip adam kaçırmayı engellemesi beklediğimiz "aktif hoca" hamleleri sayılabilir eğer oyuncular düşünmediyse bunu. He oyuncular düşündüyse ayrı bi' saygı duyarım.

İbrahim Üzülmez ibretlik adam yemin ediyorum. Ekrem kendi etrafında dönmeye devam. Guti geldiğinden beri çatır çatır oynuyor. Yanılmıyorsam 4 asisti falan var. Ama fizik olarak eksilmeye başladı. Haftasonu derbide ne olacak merak ediyorum. Tamamen içime doğuyor; Dayı o maçın sistemine göre kesebilir Guti'yi. -durun vurmayın tamamen tahmin ahah- Nobre bu sene belli bi' seviyenin altına inmiyor. Ernst... keline kurban Panzer'im. O değil de bizim bi' Fink vardı? Gariptir dün Cenk'den sonra Hakan'a çok güvenemedim. Olsun olsun iyidir.

Sonuçta Avrupa Liginde içsahada tüm puanları almak önemli. Bu yolda ilk maçta zorlasa da başarılı oldu. Hadi hayırlı olsun.

1 yorum:

Seçkin Deniz dedi ki...

Galatasaraylıyım. Ama o 90'da gelen gole uzun süredir sevinmediğim kadar sevindim. Umarım BJK güzel şeyler yapar.

Anneanne usulü notebook testi