18 Eylül 2010 Cumartesi

Derbi Haftasında Galatasaray Maçı Beklemek


3 büyüklerden birisinin taraftarı olmanın şöyle bir avantajı var. Diğer 2 büyük birbiriyle oynarken o maçı izlemek. Şöyle de büyük bir dezavantajı var. Kendi takımının maçını mutlak suretle kazanmasını beklemek.

Galatasaray,
Bucaspor deplasmanına çıkıyor. Muhtemelen Gaziantepspor maçı kadrosundan sadece Elano değişikliği yaparak başlayacak. Maça başladığında, kendisinden 24 saat önce oynamış olan Trabzonspor'un kaybını düşünürsek, bu bile bir kazanç. Lakin, pazar saat 20.00'da oynanacak olan Fenerbahçe - Beşiktaş maçı ise 2.bir kazanç demek. Çünkü;

Beşiktaş kazanırsa, Fenerbahçe'ye 3 puan fark atılacak. Tablonun dışında ise, daha karışık bir Fenerbahçe olacak.

Fenerbahçe kazanırsa; Beşiktaş ile puanları eşitleyecek. 9 puana çıkacak. Dahası, aradığı morali, arzuyu, isteği bulmuş olacak. Trabzon'a yaklaşmış olacak.

Berabere biterse; yağlı ballı kızarmış ekmek.

Sözün özü şu; Galatasaray kazanırsa kendi göbeğini kesmeye devam edecek. Haftaya iç sahada oynayacağı İ.B.B maçı öncesi önemli bir adım daha atmış olacak. Ama puan kaybederse, turnuva elemelerinde averaj hesapları yapan Türkiye A Milli Futbol Takımı gibi olacak. O kaybetsin, bu kazansın felan... Ama böyle bir avantajı bir daha asla bulamayacak.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

kazandi! uzun zamandir boyle bir sey olmuyordu...