23 Eylül 2010 Perşembe

Teşekkürler Galatasaray.Org !!!

Bu, Galatasaray.org'un tarafıma gönderdiği doğum günü kutlama maili. Halbuki, ben, benim gibi onlarca, yüzlerce, binlerce, hatta belki de yüzbinlerce insanın resmi siteye bugün kazandırdığı "hit"in tek sebebi vardı. Harry Kewell için böyle bir tebrik mesajı. Bir tek Harry Kewell'ın o gülen yüzünün resmi. Altında da 2 satır yazı.

Tamam anladık. Yönetim olarak, sözleşme yenilemek istemediniz. Taraftarı da karşınıza almamak için zorla 3 kuruş para vererek sözleşme yenilediniz. O da buna surat yapmadı ve ilk gün neyse bugün de aynı ciddiyet ve profesyonellikle oynuyor oyununu. Hâlâ taraftarın sevgilisi. Hâlâ Galatasaray'lıyım diyenden daha içten oynuyor.

Bu mail'e cevap atmayın demişsiniz ya, buradan atayım istedim. 2008'de 00.00'da, 2009'da 16.30'da kutladığınız doğum gününü bu sene, yeni stada gidiyoruuuaaaz diyerek salladınız. O stada biz Harry için gideceğiz. Hep beraber Daddy Cool söyleyeceğiz inşallah. Galatasaray.com'a video koymakla da bitmiyor o işler. Açılmıyor da zaten video.

6 yorum:

TA dedi ki...

abartma bu kadar recep din kardeşiz.

yabancıların yüzde 99 u para için oynar.buda doğaldır.3 kuruşa tatile bile gelmez.ayrıca yılın büyük çoğunluğunu sakat geçirir.

''O stada biz Harry için gideceğiz.''

zaten gs son yıllarda başına ne geldiyse bu marka düşkünü tiplerden geldi.o stada takımı desteklemek için gidilir.işte o zaman takım olabilirsin.
bu kewell aşkınıda anlamış değilim.ne yani tek başına şampiyon mu yaptı takımı?kaç gol kaç asisti var?
anlayacağın fazla abartmışsın bu durumu.

TA dedi ki...

ben yeni nesil yeni tip marka düşkünü taraftarı basit buluyorum.eskiden takıma besteler yapılırdı.son yıllarda ise oyunculara döndü olay.hadi yapılan oyuncular değse diyor insan.fazla birşey verdiğide yok hani.bir hagi değiller.ama bakıyorsun sanki takımını uçuruyormuş havası hakim taraftarda.nedendir bilinmez.herhalde bunun tek sebebi olabilir.yeni neslin marka düşkünlüğü.hele bu yabancı ve karizmatik marka ise dahada garipleşiyor.
buda incelenmeye değer psikolojik bir vakıa.

İsmail dedi ki...

Yazıklar olsun demekten başka bir şey gelmiyor.

felix mourinho dedi ki...

@TA

son 2 senedir "galatasaray takımı" adına galatasaray formasına yakışan kaç tane adam var bu takımda?

lviv'e elenip pişkin pişkin gülen ayhan'ı mı ? takımı adına bir kere bile olumlu bir iş yapmayıp, sivas'ta tekme atan barış'ı mı? teknik direktöre alttan alttan giydiren servet'i mi? "takım" kavramının içini dolduran 11 isimden kaç tanesi "takım" adına çıldırıyor, deliriyor, sinirleniyor ?

bir tek o 99 numara. ondan 11 tane olsa her sene 20 puan farkla şampiyon oluruz.

felix mourinho dedi ki...

@TA

bir de baros var. lviv maçları bir ayna oldu bize. kim takım adına çıldıran, kim iyiyken iyi olan gördük.

TA dedi ki...

felix taraftar önce oyuncu ayırt etmeksizin takımı destekler.son 2 yıldır maalesef bu olmuyor.eğer skorlar kötü ise fatura genelde yerlilere kesiliyor.skorlar iyi ise yabancılardan biliniyor.

alisamiyenin cehennem olmamasının nedeni birazda budur.eğer taraftar yerlilere gereken desteği verseydi takım daha bir canlı istekli olabilirdi.futbolcular insan.makina değil.guti yada q7 sıradan taraftarın olduğu bir takıma gelseydi aynı canlılıkta olmazdı.
şu taraftar kewella baraso verdiği desteğin yarısını yerlilere verseydi o yerlilerin nasıl ruh kazandığını görecekti.
yerlileri her daim aşağılayan bir takımdan birşey olmaz.
3 sene önce hakan şükür vardı.ve bu dengesiz desteği önlüyordu.başarıda öyle gelmedi mi son şampiyonlukta.
avrupa futbolunu takip ediyorsundur.hangi stadda 1-2 oyuncuya özel tezahürat yapılır devamlı.böyle saçmalık olur mu?
küfürde edilse çıksınlar oynasınlar mantığı yanlış.sonuçta topçular makina değil.guiza bile ne duruma geldi.yabancı (çok profesyonel) olmasına rağmen.
misal baros gol atamıyor ama yuhlama yok.her maç bundan dolayı ıslıklansın bakalım ne kadar çırpınacak takımı için!.
onun için önce oyuncu ayırt etmeksizin desteklersin.sezon sonu baktın olmuyor o zaman protestonu yaparsın.olmaması çok zordur.taraftar ölü futbolcuyu bile diriltebilir.yeterki destek olsun.