28 Eylül 2010 Salı

Jes Høgh Ölüyor Ama Gülmekten


Önemli bir çok basın - yayın organında şöyle bir haber vardı. Jes Høgh, ağır derecede hasta, psikolojik sorunları var, işsiz ve ölümü bekliyor. Malum, artık internet dünyasındayız. Yüzlerce popüler paylaşım sitesi var. Biraz gezinmeyi biliyorsanız, gerçek bilgiye daha ayrıntılı ulaşabiliyorsunuz. Jes Høgh'ün Facebook adresini bulunca her şey aydınlandı. Profil fake mi sorusunun benim için "hayır" şeklinde cevaplanmasının nedeni Høgh ailesinin fertlerinin bu profilde bulunması, idari menajer Volkan Ballı'nın Høgh'ün arkadaşı olması ve Jesper Gronkjaer'in Høgh'e yaptığı yorum.

Tabii bir çok kaynaktan da teyit ettirilebilir bu profil. Ama Høgh'ün kendi ağzından açıklaması ile bitireyim; To all the fans of Turkey: I'm feeling very good. There is some who say that I'm very ill...that 's not true. I'm feeling good ass ever. Jes

Yani diyor ki; Türkiye'den beni takip edenler, gayet iyiyim. Hasta olduğumu söyleyenlere inanmayın. Uche ile beraber dün gelip Fenerbahçe stoperinde oynasam Kasımpaşa maçında 2 gol yemezdik. Saçları da kazıttım, yakışmıştır umarım. Jes.

2 yorum:

SirEvo dedi ki...

Çeviriye bittim, eyvallah. :D

Adsız dedi ki...

Can you make some comment about this translation.I don't understand what you are talking about sometimes. Mert Çetin