30 Eylül 2010 Perşembe

İnönü Fi Yapı Medical Park Beşiktaş Şeref Bey ?




Başlıkdaki isimlerin hepsi tanıdık.

Yıllardır "İnönü"ydü, bazı taraftarların istediği "Şeref Bey" Stadı, bi' ara "Medical Park" İnönü Stadyumu oluyordu, imzalar atıldı "Fi-Yapı" ismi aldı Beşiktaş'ın yerini.

Dönelim geriye, geçen yıllarda taraftar imza topladı. Stadın isminin Şeref Bey, hatta tribünün ismini Mehmet Işıklar(Optik) yapılması için girişimler oldu. Şeref Bey'i senede bir anmak için değil, ona borcumuzu ödemek içindi. Ne kadar zor olabilir değil mi?

Para verip "Şeref Bey" markasını oraya sponsor olarak yazdırmak daha kolaymış meğer. Bir yanda o kadar imza, bir yanda iki imzaya tamam. O imzalar aylarca toplandı karşılığında açıklama bile yapılmadı, fi-yapı iki günde halletti. Güzel.

Şimdi bir de "Quaresma'yı, Guti'yi bayıla bayıla izliyorsunuz; ama sponsor istemiyorsunuz yeae" ekibi olacak. Ne desek boş. Kaynak yaratmada tek yol budur değil mi? Biz zaten kulübün para kazanmasına karşıyız(!) Beşiktaş'ın isminin üstüne firma gelmesi, mücadelesi verilen Şeref Bey'in isminin oraya koyulamaması. Daha da şeyler sayılır... Neyse, zaten bizim açımızdan her şeyin bu kadar güzel gidiyor gibi görünmesi de garip hâlâ.

Konu ile alakalı Son Barikat bir duyuru yapmış.

1 yorum:

jeankier dedi ki...

bu zamanda kimse kusura bakmasın, öyle duygusal isim vermeler falan olmaz, olamaz.. yaptığın tek transfer 7-8 mio€, statdan kazandığın yıllık o kadar değil.. benim takıldığım miktar çok düşük..