14 Temmuz 2010 Çarşamba

Guti Haz. Beşiktaş'ta


Beşiktaş orta sahasına ne katkısı yapar diyenlere söyleyeyim. Bu sene Real Madrid'in defanstan ileri top taşıma olayı sadece Ronaldo'nun 50m top sürmelerine kalmıştı, Pellegrini'nin dahiyane oyun sistemi gereği. İçeride, dışarıda oynanan bir çok maçı, geriye düşülen bir çok oyunu Guti'nin orta sahada ileriye, dikine oyunu ile açtı Real Madrid. Granero - Alonso - Diarra I - Diarra II ve Gago'dan oluşan 5 kazma orta sahanın içerisinde bir kardelen gibiydi geçen sene. Zaman zaman Van der Vaart'ın yerine bile orta saha ile hücum bağlantısını kurdu.

Capello senesinde 1 ay önce izlediğimiz İngiliz Milli Takım orta sahasının benzeri bir yapılanma içerisinde, orta sahanın dikine giden adamıydı Guti. Bir çok maçta attığı ara pasları ile maçlar çevrildi. Şampiyonluk yolunda çok kritik adımlar atıldı. Schuster senesinde ise çılgın attı adeta.

Guti geldi. Attığı ara pasları izlemek bile keyif olur. Hiç bir şey için değilse bile 6 ay önce ekranların başından "oha" nidaları attıran topuk pasının sahibi Beşiktaş'a geliyor. Daha ne olacak ki...

2 yorum:

Seçkin Deniz dedi ki...

Guti Beşiktaşa hayırlı olsun. Raul'de olursa diğer takımlara eyvah eyvah..

Lenovo Warcraft 3 Ligi

JANiTSCHAR dedi ki...

Güzel Yorum.