30 Haziran 2010 Çarşamba

Michael Fink / Kalmalı mı Gitmeli mi?





Yönetim transfer anlamında 2'de 2 nokta atış yapmışken yollanacak yabancı konusunda da süpriz yapmazsalar güzel olacak. Zapo herkesin gönderdiği isimlerin başında geliyor, Tabata da öyle gibi. Ondan sonra Tello, Delgado, Fink tartışılan isimler.

Bana kalsa Fink kalsın derim. Özellikle 6+2+2 kuralının ardından kesinlikle kalmalı. Özellikle Necip için kalmalı Fink.

Necip henüz çok genç, senede 40 maçı sırtına yüklemek anlamsız olur. Ayrıca Ernst-Necip ikilisinden biri sakatlandığında onları yedekleyecek adam Uğur İnceman olmamalı. Çünkü Uğur tam anlamıyla bir önlibero değil. Bana kalsa kadroda tutarım elbet, ortasahayı üçleyeceğin dakikalarda kalabalık yaratırken işine yarar. Ancak ilk 11'de koyamazsın işte. Fink ise oraya koyabileceğin bir görev adamı. İlk senesinde beklentilere oranla "başarılı" bir sezon geçirmiştir. Eğer ki satılmayacaksa (ki çok zor görünüyor) bedavaya göndermek anlamsız olacak.

Sonuçta Fink kalmalı derim. Necip için kalmalı en azından. Bakalım Schuster ne diyecek?..

1 yorum:

aytac gokceel dedi ki...

bence de Fink kesinklikle takımda tutulmalı,hatta gönderilcek isimler arasında yeralması bile beni rahatsız etmeye yetiyor, ama sanırım bu da renkli basının bir uydurma öngörüsü, yani Schuster sadece Ernst'le bu bölgede koca sezonu çıkaracağını düşünmüyürdur, necip'te yetenekli bir genç ama yine de şu an için gözünü kapatıp güvenebileceğimiz bir isim değil daha, umarım bu haberlerde diğer tüm renkli basın haberleri gibi asılsız çıkar, yani Fink fenere attığı gol için bile dha 2 yıl bu formayı giymeyi hakediyo benim gözümde.