3 Temmuz 2010 Cumartesi

Ozan İpek ve Beşiktaş Basını (haber1903)





Yanlış hocam yanlış.

Başından sonuna kadar yanlış.

Ozan İpek, sen ne diye daha resmi açıklamalar yapılmamışken böyle konuşursun?
Ne gerek var? Cidden? Millet biri bir şey dese de ortalık karışsa diye beklerken, sen ne diye işler bitmeden konuşursun? Aklınız başınızda değil mi? Hiç mi görmüyorsunuz sizden öncekileri?

Haber1903 görevlisi, sen ne diye gidersin bu röportajı yaparsın?
Normal bir basın görevlisi yapsa anlarım. Sonuçta bir şeyi yayınlamak için haber değeri taşıması yeter onlara göre. Hatta haber değeri yoksa yayınlayıp onu habermiş gibi gösterir. Ama sen "Beşiktaş" üzerinden haber yapan bir kuruluşsun. Sen yeri geldiğinde objektif olmayacaksın; Beşiktaşlı olacaksın değil mi?

Bu hamleyle ne yaptın şimdi? Bursa'ya kapak mı taktın? Ne geçti eline? Bu "önemli" transferi zora sokmuş olmadın mı? Sen ne diye bir spor kulübünü karşına alırsın hem? Bursaspor idarecileri inada bağlasın, bu mu?

Bazı Beşiktaşlılar "helal ulan ne taktın Bursa'ya" desinler diye mi? Öyleyse evet, büyük iş başardınız. Aklınıza geçen seneki Topuz olayları gelmedi mi hiç, yoksa o sıralar uzaya turist diye sizi mi gönderdiler?

Birkaç sevdiğimiz insanın hatrına izlediğimiz bir oluşumdunuz zaten. Hadi.

Not: Beşiktaşlıyım ve Ozan'ın gelmesini sonuna kadar istiyorum. Hatta Sercan-Volkan-Ozan triosundan tartışmasız adamım da o'dur. Sırf gelmesini istediğimden dolayı kızıyorum bu olaya evet.

0 yorum: