21 Haziran 2010 Pazartesi

Her Beşiktaş'lı 1 Değil 10 Euro Versin


Formül basit aslında. Ne kadar da kolay. Her Beşiktaş'lı 1 Euro verecek, Robinho gelecek. Tamam. 2 senede 40 Milyondan 7-8 Milyon Euro'ya inmesine de tamam dedik Quaresma'nın 22'den indiği gibi. Eee peki sonra ? 3.5'da Robinho'ya. Futbolcuya verilen para dert değil. Zaten prim mrim verilmiyor bizim ülkede. Eee sonra işte. Delgado, Tabata, Ferrari, Sivok, Zapo, Fink, Ernst, Tello, Holosko, Q7, Bobo, Schildenfeld, muhtemelen Hilbert ve son olarak da gelirse Robinho.

Peki para ? 1 Euro verince tamam. 12 tane cepte. 2 tane de yolda olsun. Nobre de var. Ekmek düşmanı gibi orada yatıyor. İsmail'in 6.5 milyon Euro'su da var daha. Tabata'nın 8. Nasıl satacaksın ? Kime satacaksın ? Galatasaray gibi gelecekteki gelirleri mi vereceksin şimdiden ? Stat bitti gibi de localar mı satıldı ? Şampiyonlar Ligi geliri desen o da yok. Hepsi tamam da, santrafor ne olacak ? 3.5 alan Nihat nerede oturacak ? Tamam Schuster, Robinho - Robben - Sneijder - Raul felan aynı anda atıyordu sahaya. Ama burası Beşiktaş, Türkiye. Burada kimi oynatmasa, ilk beraberlikte, "niye oynatmadın bu kadar da para vermişsin" cümleleri de var. Satılmazsa tazminat verilip yollanacaklar ihtimalini düşünmedim bile.

Nacizane önerim, 1 değil 10 verin. Robinho'ya para verecek kişiler bu amaçla para versin, bitirsinler borçları. 70-80 Milyon Euro eder. Hiç olmazsa Demirören'e olan borcu sıfırlar, üstüne Tabata'nın bonservisini alır Demirören'e verirsiniz. Demirören'den de kurtulursunuz. Daha büyük bir transfer de olmaz.

1 yorum:

TribunselSevda dedi ki...

ilk olarak Robinho olayını çok büyüttüler diye düşünüyorum...Robinho'nun böyle bir değişikliğe ihtiyacı yok ve şuan dünya kupasının flaş isimlerinden adam gitse daha büyük bir klübe gider...Quaresma ile aynı ortama sahip değil yani Quaresma 3 yıldır top oynamıyor mecburiyetten geldi buraya Robinho öyle mi ?

Onun dışında da dediğin gibi bu transferler herkesin hoşuna gidiyor ama parasını alamayan futbolcular şuan isyanlardalar. Gerçekten çok ilginç...