23 Haziran 2010 Çarşamba

Maç Gibi Maç


Diğer tarafta bir maç var. İngiltere önde. Slovenya rakibi.. Kalecisi armutluk yapmazsa maçı vermeyecekler belli. Bu maç ise şöyle önemli; Amerika 1 gol atarsa grup lideri, atamazsa 3.olarak eleniyor. Rakibi Cezayir'e ise 2 gol gerek. İngiltere 1 tane atarsa 1 gol bile yetiyor. Top bir o kalede. Bir bu kalede. Cezayir kalesinde M'bohli diye bir adam var. İlk maçta nasıl bir kurtarış yapmaya kalkıştığını kendisinin bile anlamadığı Fawzi Chaouchi'nin yerine kalede o var. Her topta o var. Yerdeki topa bile tekme yemeyi göze alarak atlıyor.

Cezayir 90.30'da atak yapıyor, arka direğe kesiyorlar. Bomboş vuruyor kafayı. Howard kurtarıyor. Howard başlatıyor. 30 saniye sonra Amerika 4'e 2 gelmiş durumda bu kez. Soldan orta geliyor. M'Bohli yine ayakların üstüne uçuyor, top arkaya düşüyor, Donovan geliyor, Amerika'yı lider yapıyor. İngiltere'yi grup 2.liğine yolluyor.

Bu Amerika 2008'de biz neysek o gibi şu 3 maç itibariyle. Geriden gelmeler, son dakika golleri felan. İzlemesi keyifli yankee'leri. Olan şu Cezayir kalecisine oldu. Slovenya'ya da üzülmedim tabii. Sıkıcı 4-2-3-1'leri ile evlerine dönsünler.

1 yorum:

TA dedi ki...

umarım bu harika kaleciyi bir türk kulübü alır.M'bohli çok iyi performans sergiledi.