21 Nisan 2010 Çarşamba

Haldun Boysan, Fenerbahçe, Döngü





Haldun Boysan'ın malum konuşmasını canlı dinleyenlerdendim. Çatır çatır konuştu o akşam. Bir taraftar gibi, bir Beşiktaşlı gibi konuştu. Bunu yapan bir yönetici olsa tavrımız farklı olurdu ancak olay "münferit" diyelim. Açıklama yaptığı kanal ise ulusal yayın yapan bir Radyo-TV kuruluşu değil; internet üzerinden belli bir kitleye hitap eden kuruluş. Beşiktaş Kulübü ile hiçbir bağı yoktur ayrıca.

Fenerbahçe Yönetimi şöyle uzuuuncana bir yazı yayınlamış bu konuda. "Sanatçı Kimdir, Nedir, Kime Denir?" gibisinden dersler vermeye kalkmış. Damat Ercan'ın yaptıklarını ne çabuk unutmuşlar. O zamanlar konuyu kapatmak ya da olayı saptırmak için "içimizde ajanlar var, görüntüleri GS çaldı" minvalinde abuk subuk açıklamalar yapmışlardı.

Derbideki rezillikleri unutturmak, gündemi Fenerbahçe lehine çevirmek için yapılan içler acısı bir durum. Rakip şampiyon olduğunda "istifa edicem, böhü" diye ağlayan, sahada atamadığı çalımı Topuz'a Milyonları saçarak çalımlamaya çalışan Fenerbahçe camiasının klasik oyunları.

Bu da tutmazsa istifa edin Sayın Aziz Yıldırım. Allah Korusun Bursa şampiyon falan olursa gündem nasıl dönecek size? Seversiniz bu atraksiyonları. Dün karşınıza aldığınız Federasyon'u göreve çağırmışsınız bir de. "İbre"ler ne çabuk dönüyor oralarda?

Bu arada Haldun Boysan saat 16.00 ile 18.00 arasında 1903Radyo'da canlı yayında olacak. Bu konu hakkında da konuşacaktır. "bn"yi ".bne" anlayan insanların ülkesinde böyle "net" adamlara yer yok mu bakalım.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

ben anlamadım şimdi, Fenerbahçe Haldun Boysan'a ait yazıyı yazarken Beşiktaş klubünü mü suçlamış?
Galatasaray Ercan Saatçi'e ait görüntülerle ilgili yazı yazarken Fenerbahçe'yi suçlanmış.
İkisi de arasındaki farkı bulabilir miyiz peki?

Bay Kerahet dedi ki...

o kadar da utanmazlık yapılmaz. Yazı da Beşiktaş'ın değil Haldun Boysan'ın açısından yazılmıştır.

Onu bunu suçlamayı geçelim, sözkonusu Fenerbahçe yönetiminin her zamanki oyunları.

Adsız dedi ki...

o zaman damattı ercandı gibi vesveseleri de karıştırmamak gerekiyor.
ben anlamıyorum ki fenerbahçe yönetimi iyidir kötüdür, birisi çıkacak ki bu adam sanatçı olacak diyecek ki, ibrahim toraman tam bir futbol fahişesi, maçı demirören yönetse bu kadar taraflı yönetemezdi diyecek, sonra bjk yönetimi ne diyosun sen hacı deyince bunun adı gündem değiştirmek, olayı saptırmak olacak.

Ki nasıl s.ktik Galatasaray'ı demek ile ne denmek istediği belli iken, birine futbol fahişesi dediğinde kişilik haklarına hakaret etmiş olursun.Çok tartışıldı bunlar, tekrar açmaya gerek yok tabi.
Fakat bakalım Ercan Saatçi olayı kadar büyütülmüş mü mesela? Ben hiç üzülmedim Haldun Boysan böyle dediği için. Der adam taraftardır normaldir.

Bay Kerahet dedi ki...

fenerbahçe'nin niyeti dediğiniz kadar "saf" olsa idi, gereken hukuki başvurular yapılacak denir kapanırdı. Ancak öyle olmadığını gördük hepimiz. öyle uzun uzun konuşmak yerine icraat göstersinler. aşağılılıkta sınır tanımadıklarını, zafere giden yolda her yol mübah kafasıyla çalıştıklarını biliyoruz.

Bilica'yı tüm türkiye eleştirirken kanatlarının altına alması bile 102 yıllık kulübe yakışmazken, insanlar ısrarla savunuyorsa diyecek bir şeyim yok.

Pamukk dedi ki...

çirkinlikleri kabul görür
konuya uygun der daim kıvırırlar
yeni bişey deil
her zaman dansözlerdi