18 Nisan 2010 Pazar

Fenerbahçe 1-0 Beşiktaş / Bilica Toprağın Altına Neyi Gömdü?




İlk yarı Fenerbahçe üstünlüğü ile geçti Toraman-Ernst-Fink üçlüsü arkaya yaslandı. İkinci yarı ise Kaş-Uğur değişikliği maçı çevirmeye yetebilrdi belki ancak olmadı. Uğur'un ortasahaya getirdiği enerji ve Fenerbahçe'nin "1-0" olsun benim olsun mantığı da Beşiktaş'ın ekmeğine yağ sürdü. Beşiktaş geldi, geldi, geldi... Olmadı... Gerek Beşiktaş beceremedi, gerekse Fenerbahçe iyi kapandı ve açık vermedi.

Hakem konusunda diyecek bir şey yok değil mi? Bugünün yaşanacağı önden belliydi zaten. Çarşamba-Perşembe de değil hani. Neden bu hakem verildi konusunda kimse ağzını açamıyor. Hakettiler ve hakemlerini aldılar diyelim.

Maçtan önce Beşiktaş kadrosunu görünce "Büyük Takım Böyle Oynamaz, büyük takım 4-5-1 oynamaz" narası atan bir kısım ezik ve kompleksli Fenerbahçe taraftarına soruyorum; İlk yarı Fenerbahçe, ikinci yarı Beşiktaş mı büyük takım oldu? Yoksa büyüklüğünüzü Bilica'nın eşelediği toprağa mı gömdünüz?

Öyle 1-2 günde büyük olunmaz, büyüklüğü de 1-2 günde kaybedemez hiçbir takım. Şu ezikliğinizden arının artık. 100 yıllık kulüpleri bir günde büyütüp, bir günde küçültüyorsunuz. O "bazı" Fenerbahçeli arkadaşlara da selam olsun. Tebrikler.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Fenerbahçe'nin büyüklüğünü kabul ette sen önce tuttuğun takımın futboluna bak sonra.Sen önce 10 senedir yenemediğin takımı yen, kendi sahanda yenmeyi başar ondan sonra konuş!Sizin gibi adamlar anca böyle yorumlarla ''ezik ve kompleksli'' diyerek böyle aptal blog sayfalarından taş atarlar.En büyük kim bu akşam anlamışsındır dostum iyi yazmalar!!

Bay Kerahet dedi ki...

Ben fenerin buyuklugunu, galatasarayın buyuklugunu gocunmadan kabul ediyorum kocum rahat ol.Bu arada Beşiktaşlıyım. on senedir yenemediğim bir takım sözkonusu değil ki kompleks yapayım.

sizin gibi adamlar da anca "adsız" yorum yapıp giydirmeye kalkarlar. Ama bu kadar heyecandıysan kuyruğna sağlam basmışım, elime sağlık.