10 Mart 2010 Çarşamba

Sana Gitme Demeyeceğim Ama Lütfen Git Manuel


Santiago Barnebau'da Barça kupayı kaldırırsa tarih bu seneyi yazar. Başka bir şey de yazmaz. 300 Milyon Euro'yu Pellegrini'ye verirseniz, o da size Granero'lu, Lassana Diarra'lı orta saha kurar. Üstüne 1-1 iken oyundan Kaka Leite'yi alır. Ardından da Arbeloa'yı çıkartıp 2.Diarra'yı oyuna alır.

Lyon'a helal vallahi. Puel'e ayrı bir helal. 2.yarıya 2 değişiklikle girip oyunda dengeyi kendi lehine çevirmek ve göstere göstere golü atmak, üstüne 2 tane bomboş pozisyonu harcamak büyük iş.

Barnebau'nun Barça renklerine boyanması hayali... Real'lilerin artık tuttukları takım sayısı 7 oldu. Barça'nın müstakbel 7 rakibinin hepsi Real'lilerin de takımı.

Ah Pellegrini seni Hıncal'ın eline verecekler... Ah..

5 yorum:

alessandro del piero dedi ki...

abi dünyanın en itici adamının adına sahip olduğun yetmiyor, bir de dünyanın en itici takımını mı destekliyorsun? tebrik ediyorum vallahi, büyük başarı..

galatasaraylı olduğuna emin misin sen? =) biz asil adam ve takımları severiz de..

felix mourinho dedi ki...

1.si evet jose mourinho'nun old trafford'da porto'nun 90.dakikada attığı golden sonra korner direğine kadar yardırdığı günden beri hayranıyım.

2.si real taraftarı değilim. real madrid'de 3 adam severdim. biri gitti. 1.si ricardo kaka leite. 2.si sergio ramos. 3.sü de ruud van nistelgool. kaka'ya üzüldüğümden yani bu yazım. her pes oyununda rakip ne olursa olsun takım seçmeme sebep olan adamdır kaka'. yoksa sade ronaldo'lu olsa madrid pek umursamazdım.

Pamukk dedi ki...

sevilla maçını çevirirken iyiydi ama pellegrini herkes bravo diyordu

Adsız dedi ki...

@alessandro del piero

asil adamdan kastın fatih terim değildir umarım. moruinho terim'e oranla istanbul beyefendisi sayılır.

alessandro del piero dedi ki...

fatih terim kim hacı? hani şu sırf o var diye milli takım yenilsin diye dualar ettiğimiz adam mı? sen kimsin peki, ismin yok mu? yazık sana..