7 Ocak 2010 Perşembe

Efes Pilsen - Olympiakos


Efes'in, Yunan Takımlarına karşı iç-dış önemli bir üstünlüğü var yanılmıyorsam. Üstünlük dediysem, öyle el-kol sallaya sallaya bir üstünlük değil. Mükemmel oyunlarla. Bir Final-Four öncesi son 8 karşılaşmasında Pana maçlarını hatırlarım Efes'in. Henry Domercant'ın Schortsiannitis ve Femerling arasından bastığı efsane smaç ile durmuş Efes'i uyandırıp, harika bir oyunla kazandığı maç ilk aklıma gelendir Yunan takımlarına karşı. Bu kez rakip Olympiakos. Genelde iç-dış farketmeden yenerdi Efes. Lakin geçen sefer öyle olmamıştı. Deplasmanda kaybetti. Bu kez Abdi İpekçi'de maç. Bütün biletleri satıldı Abdi İpekçi'nin. Maçı da 20.15'te Show ve SkyTürk verecek. Melih Gümüşbıçak'ta anlatacak. Ermaaaal ve 3 sayılık isabeeet tarzı futboldaki gol anlatımı gibi bir anlatım da gelirse pek güzel olur.

2 yorum:

M.T dedi ki...

Yapmayın çocuklar. Yine Teodosic. Utanmasa kendi sahasından atacaktı. İyi oynadılar kazandılar. Ama Yunan olmaları zoruma gidiyor işte. Vermeyecektik şu maçı.

felix mourinho dedi ki...

efes'in en büyük hatası oktay mahmuti'yi yollamasıdır diyeceğim de aradan yıllar geçti. En azından oktay mahmuti savunma yaparak, hücumcuların verimi düşse de maçı alıyordu. ergin ataman'da o da yok.