8 Haziran 2009 Pazartesi

Telegol || Malum Mesele


Levent Kırca anlamsız bir magazinvari program için; "burası insanların düşeceği bir yer" diyerek programı terketmişti. İşte bu Telegol aynı düzlemde. Aynı hesap. Herkesi düşürme amacı güden bir program.

Mesele Ricardo Zlatan Lionel Franck Cristiano Mehmet Topuz'du. Serhat Ulueren birilerini bağlamadı, Ahmet Çakar Demirören'e "paf takımla çıkın" bıdı bıdısı yaptı. Demirören'den "sen de bikini giy o zaman" cevabı o an gelemedi. Rıdvan Dilmen konuk geldi ve gitti. Menajerler, telefon görüşmeleri, teessüfler felan. Yine birilerini yargısız infaz etme ve asma çabaları. Bir tek Aziz Yıldırım bağlanınca herkes sustu. Serhat Ulueren kadrajda olmadığından esas duruşa geçti mi bilemem ama yapmıştır.

Benim tek çıkarımım var bu işten. Mehmet Topuz, araya Rıdvan Dilmen gibi aracıları koyarak Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile konuşmak isteyen, "Fenerbahçe'ye transferimi halledin", "Aziz Başkan isteseydi 10 gün önce imza atardım" diyebilen kendi ifadesi ile "doğuştan Beşiktaş"lıdır.

Şimdi, bu adamı hangi camia kendi forması altında görmek isterse, kendi formasına yakıştırırsa O'nun olsun. Neticede kasasından çıkacak olan 10-12 Milyon Tl. Aynı paraya ise Haldun Üstünel Baros+Kewell (5.5 Milyon Euro + Sıfır Maliyet) getiriyor mesela...

0 yorum: