13 Haziran 2009 Cumartesi

Satılmış Basın




Bu ülkede bence her sene şampiyon Fenerbahçe olsun. Böylelikle gündem kendiliğinden oluşur gider. Aziz el değmemiş olur... Bakalım bir geçmişe:

- Şampiyon Galatasaray: Aziz Yıldırım istifa ediyor! Gündem Aziz Başkan. Gitme Başkan, Kalma Başkan... Nerede Şampiyon Galatasaray?

- Şampiyon Beşiktaş: Aziz Yıldırım "Ben Beşiktaşlıyım" diyen futbolcu için ortalığı yıkıyor. "Alacağım bunu" diyor. Gündem: Topuz Hangi Takımda? Nerede Şampiyon Beşiktaş?

Fenerbahçenin oyuncağı olan o tüm basının Allah belasını...

Bakıyoruz heberlere:

- Beşiktaşlı Başkan Antalyaya gidince "Futbolcunun ayağına kadar gittiler" diyen, Fenerbahçeli Başkan Uçakla Kayseriye gidiyor, şoförlüğünü yapıyor getiriyor adamı: "Büyük operasyon".

- Mehmet Topuz Fenerbahçe'ye hayırlı olsun. Kazanan Kayserispor, kaybeden Beşiktaş! Fenerbahçe işin dışında, sadece bir Aziz Yıldırım resitali var. Adam şov yapıyor. İşin içine Kayserili Milletvekilleri dahi giriyor, Topuz'u Fenerbahçeye katmak için.

- Henüz resmi bir açıklama yok. Beşiktaş taraftarı sallıyor da sallıyor Mehmet'e. Bu da biz taaraftara kapak olsun. Tümer'den sonra etti iki, paranın satın alamayacağı şeyler bence öldü çoktan.

0 yorum: