8 Haziran 2009 Pazartesi

Şakşakçılar ve Provokatörler ||| ... Ve Mehmet Topuz



-Salih Memecan'dan...-

- Aziz Yıldırım:
"Topuz baskı altında. Benim yanıma kralı gelsin 2 ayda Fenerbahçeli yaparım" gibisinden iğrenç konuşmalarına devam ediyor. Önemli bir konu hakkında "atıp tutulan" geceye yakışır biçimde gayet "gevşek gevşek" konuşuyor. Ya benimsin ya Kayseri'nin diyor. Beşiktaş'ın iki kupalı senesinin ve Galatasaray'ın Rijkaard başarısının gündemden düşmesi için her şeyini ortaya koyuyor. Hatırlarsanız Galatasaray şampiyon olduğunda "İstifa edeceğim" diyerekten "şakşakçı" basının desteğiyle gündem yaratmıştı. Büyük Başkan Vesselam!

- Yıldırım Demirören: Gecenin adamı(!) Geldiği günden beri ilk defa bir süreliğine mantıklı konuştu, ama deneyimsizliğine yenildi. -Bu adamın gün geçtikçe saf olduğuna dair inancım artıyor- Duygularına ve sinirlerine hakim olamayıp Ahmet Çakar isimli "provokatör" ile muhattap oluyor. "Sen pipinle oyna" gibisinden sözlerle sinirlerine hakim olamadığını ortaya seriyor. Aziz Yıldırım ne kadar soğukkanlı ve gevşek ise Demirören de o kadar amatör ve heyecanlı. "Oyun çevirme" konusunda tecrübesiz dedik ya...

- Rıdvan Dilmen: Bir gün ansınız ortaya çıkıyor. Manşetlerde kendi ağzından "Mehmet bana Fenerbahçeli olduğunu söyledi" diye okuyoruz. Önce destekliyor bunu, sonra çark ediyor. Hatta Aziz Yıldırım dün gece oalyları anlatırken bir ara "Rıdvan bu çocuk seni arayıp ben Fenerbahçeliyim demedi mi?" diye soruyor; Rıdvan: "Yok Fenerbahçe'de oynamak istiyorum dedi" diyor. Piyasaya ne diye çıktı anlamadım vallahi. Biz onu NTV Spor'da severdik, Millî maçlarda severdik; Ne işin var senin Telegol'de? Başkanın mı rica etti?

- Recep Mamur: Kayserili iş adamı. O kadar işte... He bir de "Anadolu Çocuğu" imiş. Bırakalım bence bu "Anadolu Çocuğu" ayaklarını. Bence bu millet yemez bu saatten sonra bu ayakları. Başımıza ne geldiyse "Anadolu Çocuğu" ayağı çekenlerden geldi!

-> İlaç: Federasyon alacak 3 başkanı karşısına, yanına da Mehmet Topuz ve Menejerini. "Bu işi çözün kendinizi daha fazla rezil etmeyin" diyecek. Ahh ah, Nerede o federasyon?!

0 yorum: