6 Aralık 2009 Pazar

Arda Turan Bu Ülkeden Gitmeli

Hem Galatasaray, hem Arda Turan için en hayırlısı bu olur.

Arda'yı Adnan Polat & Aziz Yıldırım & Frank R. el ele verip dibe çekiyor sezon başından biri.

Kendi başkanı kaptanlık bandını koluna takıyor, sürekli yukarıya taşıyor, daha hazır olmayan Arda'yı baskıların altına koyuyor.

Aziz Yıldırım sezon başlarken "Arda'yı bana satın" derken herkes onla dalga geçti ancak gündemi öyle bir yere getirdi ki olan yine Arda'ya oldu. Bu sezon Arda'nın futbolundan çok saha dışı konuları konuşuldu.

Galatasaray teknik heyeti ve futbolcular her şeyi Arda'nın üzerine yıkıyor. Arda top alsın, Arda top kapsın, Arda çalım atsın, Arda gol atsın. E kardeşim biraz sorumluluk almazsa herkes bu adamlar ne işe yarayacak? Elbette Arda'ya göre sistem bile yaparsınız mükemmel oyuncu ama bu kadar da yapılmaz.

"Arda Turan Galatasaray'dır" romantik ve güzel bir söylem olabilir ancak Arda 40 yaşındayken bunu söylersek anlamı olur.

Arda öyle bir hale geldi ki "kötü oynama" kredisi kalmayacak. Çünkü Arda'nın kötü oynadığı maçları Galatasaray kazanamayacak.



Üzülüyorum Arda için. Geç olmadan gitsin Avrupa'ya, hiç olmazsa hızlı oynamayı öğrenir. Kendisi için de iyi olan bu olur.

1 yorum:

Cengiz GÖRAL dedi ki...

Mantıklı düşünelim, Messi ile kıyaslanan bir futbolcunun, hemde Messi'nin 10/1 fiyatına, nasıl oluyorda peşine yetenek avcısı hiç bir külüp düşmüyor..

Hemde beşikteki bebeleri bile farkedip, en erken yaşlarında takımlarına kazandıran bunca avrupa külübü varken..

Kendimiz çalıp kendimiz söylüyoruz işte...


Kendimiz