11 Aralık 2009 Cuma

2 Avans 3'te Biter


2-0'dan geriye dönmek sebebiyle hava atma amacı gütmeyen bir başlık bu, 2 tane gol armağan eden Galatasaray savunmasının yüzünden 3 tane atılan golün yüzünden atılmış bir başlık bu.

2 tane aptalca yenilen gol. Hele ilk gol. Defalarca dedim. Galatasaray savunma özürlüdür. Golleri izlediğinizde hele ilk goldeki taktiği anlayan varsa beri gelsin.

Abdelkader Keita'nın ilk golü. Güntekin'in Keita o kadar paraya alındı, golü yok ligde adlı önerisi çürüdü artık.

Kewell, Türk lokumu maşallah.

Elano Blumer, bugün attığı gole benden çok sevinen olamaz. Attı sonunda. Oynadığı topu, attığı pasları oturup tekrar izlemeli.

Aslında kırılma noktası, Necati'nin direkten dönen topu. Döndü, Elano'nun golü oldu. Ona da "Rıdvanca" cevap verelim. "O da 10 cm aşağı vursaymış arkadaş."

Ömer beyefendi de, ilk yarıda göğsünü tutuyordu, sakatım diye. Arda, ağır ağır çıkarken Ömer'i gösterip ciğerimizi soğutsalardı keşke. Allah herkese o duyguyu nasip etsin. Vakit geçiren Ömer'in acele etme çabasını...

24 saatliğine liderlik. 3 haftada 2 puan alan, 20 dakikada 2 gol yiyen bir takımın geri dönüşü sonucu 3 gol atarak kazanması. Müthiş bir konsatrasyon ve zihin...

0 yorum: