7 Aralık 2009 Pazartesi

Everton 2-2 Tottenham / Ayıp Oluyor Redknapp

Gerek Tottenham'ın formda olan ileri hattı, gerek Everton'ın oturmamış takımı. Ev sahibi takımın Everton olması dışında her şey Tottenham lehineydi açıkcası.

Everton teknik direktörü Moyes şanslı günündeydi bugün. Tamam, takımda sakatlıklar sorun ancak Yobo sakatlanmasaydı, Coleman oyuna girmeyecekti ve takım tüm verimli atakları bu çocuk sayesinde üretemiyecekti. Çocuğun iki golde de payı var. Jo ile başlayıp Saha'yı oturtmak ayrı bir olay.

Takımdaki tek mantıklı değişikliği ilk yarı bitiminde As. Ek.'yu çıkartıp Bale'i sokarak yaptı Redknapp. Maç 2-0'dan 2-2'ye geldikten sonra yapacağın oyuncu değişikliğini seveyim hoca!
Şu Crouch sevdan ayrı bir olay. Tek vasfı havadan top indirmek, gerisi hikaye. Defoe, Lennon, Kranjcar, Keane gibi adamların varken yerden oynasan ne farkeder. Bi' zahmet iki yetersiz stoperden birini kes (Bassong-Dawson), Corluka'yı stopere al, Hutton'ı da sağ bek yap. Chimbonda'yı devre arasında satın alırsınız artık yine.

Transfer konusunda Demirören'den betersiniz valla. Bi' Keane olayında L'pool'a iyi yerleştirdiniz, bir de Kranjcar'ı almak mantıklıydı; gerisi hikaye. Hele hele Crouch.

Bir de ricam var bi' uyan be hoca. Bi' ayağa kalk, bi' gözlerini aç. Nerdeee...

0 yorum: