8 Aralık 2009 Salı

55 Milyon Euro'luk Adam


"Sezon başında Arsenal, Arda Turan'ı istedi. Fakat oyuncu ile yeni bir sözleşme imzalayan Galatasaray Yönetimi, Arda'yı bu sezon kesinlikle bırakmayacaklarını söylediler. Eğer 55 milyon euro civarında bir para teklif eden olursa ancak o zaman bırakabileceklerini belirttiler"

Ahmet Bulut'un Sport.co.uk sitesine yaptığı açıklamanın Türkçe çevirisi bu bugün yayınlanan basın-yayın organlarında. Sport.co.uk'taki açıklamaları da burada.

"At this moment in time I have no contact with any clubs. I had a lot of interest in the summer for him, but the club did not want to sell him, even for £50 or a £100 million. Arda is the best player in Turkey at the moment. He is now the new captain of Galatasaray and the club has new elections for President in March, so I don't think he will be sold in January. However, I do think he will be sold in July. I think they will sell him in the summer"

Peşinden de son olarak bunu söylemiş Ahmet Bulut; Arsenal are interested, and if they want him, Arda's first choice is Arsenal.”

3 yorum:

SirEvo dedi ki...

55 mi?
Komik olmuş...

Adsız dedi ki...

yok artık... krasic 15 milyon, arda 55 milyon :D

Adsız dedi ki...

işin acayibi 55 milyon avro da değil, işarete dikkat edin, 55 milyon sterlin !!! 80 milyon avro falan yani. messi'yi satıyolar sanki!

O.AKS