19 Ekim 2009 Pazartesi

Turkcell Süper Lig || İlk 9 Hafta Notları


- Gaziantepspor 9 gol attı. 9 golde de yabancı futbolcuların imzası var. 6 tanesi Julio Cesar'dan. Diğerleri 2 tane Beto, 1 tane Ivan de Souza. 1 tane de Rodrigo Barbosa Tabata. Diğer 3 gol ise Ankaraspor'dan ikram. O maçta da Julio Cesar bir gol attı.

- Kayserispor 9 haftada 5 gol yedi. Yediği 5 golün 4 tanesini Galatasaray attı. Ankaraspor hariç 10 gol attı. 5 tanesi Makukula'dan.

- Beşiktaş'ın Ankaraspor maçında atılmış sayılan gollerini saymazsak, Shabani Nonda ve Julio Cesar kadar gol atmış durumda. Arda Turan'ın ligde yaptığı asist sayısı da aynı rakam. 6.

- Denizlispor 9 haftada 2 teknik direktör gönderdi. 10.haftaya 3.teknik direktör ile girerek, Gençlerbirliği'nin sezonda 5 teknik adam rekorunu kırmaya çalışacak(!)

- Antalyaspor ve Fenerbahçe'nin beraberliği yok. Berabere kalacakları maçta da 4'e 0 yakalanınca ondan da oldular.

- Fenerbahçe, Bursaspor ve Trabzonspor 18'er gol atmasına rağmen Fenerbahçe 24, Bursaspor 19, Trabzonspor ise 12 puanda.

- Sivasspor 9 maçta sadece 4 puan aldı. Geçtiğimiz sezonun 2.si, bu sezon sondan 2.durumda.

- Geçtiğimiz sezonun 4.sü 5.si ve 6.sı sırasıyla birinci, ikinci ve üçüncü durumunda.

- Ankaraspor küme düşürüldü. Lakin, asıl faydayı gören Ankaragücü ligde bırakıldı.

- Yılmaz Vural, "Milli Takım'a adayım" dedi.

- Hurşit Meriç, bu sezonun Anadolu takımları adına dikkat edilmesi gereken ismi. İyi bir sol adamı. Ne yapacağını bilerek hareket ediyor, atak geliştiriyor. Gençlerbirliği'nin parlayan isimlerinden.

- Karikatürün de yazıyla bir alakası yok. Öylesine işte.

1 yorum:

ahmet dedi ki...

okuması eğlenceli idi, kafana sağlık.