23 Ekim 2009 Cuma

Daum'un Derbi Sakatlıkları


Daum'un 3.gelişi bu ülkeye. Hani, daha önce birşeyi yapıp o şey ile sizi izleyen insanları mutlu edersiniz ya, Daum bunu çok kullanıyor. Lakin bazı şeyleri hala devam ettirmesi artık bayıyor ne yalan söyleyim. Bu hafta içerisinde muhabbet ettiğim Fenerbahçe'li, Galatasaray'lı, Beşiktaş'lı arkadaşlarımın hepsi Fenerbahçe'li as futbolcuların sakatlandığı haberlerine pek itimat etmiyordu. Hepsi oynayacak onlar diyordu. Çünkü sakatlıkları felan öyle derbide oynamalarına engel şeyler değil. Hatta sakat olmadıklarını bile iddia edebilirim. 2003-2004 senesinde yine derbi öncesi Pierre Van Hooijdonk'un sakatlandığı haberini yaymıştı Daum. Hatta Hooijdonk'a bile sakatım demesini söylettirmişti maç sonu Pierre'in açıklamalarından öğrendiğimiz kadarı ile. Peki bu derbi öncesi sakat denilen adamlar kimlerdi? Alex. Lugano. Güiza.

Pazartesi günü sakat, 2'şer hafta oynayamaz denilen adamların 2 gün kala, sapasağlam olmaları şaşırtmıyor hani. Hepsi bir anda oynayabilecek duruma geldiler bir anda. Hele Güiza 1 ay yoktu Pazartesi.

Biraz yenilik istiyoruz kendisinden. O da açılım yapsın. Derbiyi düşünmüyorum diyerek aslarını sakat bahanesi ile derbiye saklamasın.

0 yorum: