29 Eylül 2009 Salı

Dönülmez Virajın Ufkundayım




Beşiktaş için en kritik viraj yarın akşam. Ya dönülecek ya da uçurumlardan düşülecek.

Öyle bir maç ki; kazanılması halinde en azından üçüncülük yolunda büyük bir adım atılmış olunacak. Bu haftaki maçların ardından grup da büyük oranda şekillenmiş olacak.

Manchester United, Wolfsburg'u yendiği takdirde zaten "kafadan" favorisi olduğu grup birinciliği adına büyük bir avantaj sağlayacak. Grupda benim adıma büyük kapışma ikincilik için olacak. Beşiktaş, CSKA deplasmanından alacağı 3, en kötü 1 puanla şimdiden üçüncülüğe oturmuş olacak. Temennimiz Manchester'ın Wolfsburg'a puan vermemesi. Eğer işler bu şekilde giderse Beşiktaş, Wolfsburgdan alacağı puanlarla grubu ikinci tamamlar. Her şey bu akşam belirleniyor. CSKA'ya verebileceği maksimum bir puanı var Beşiktaş'ın; ki bunun telafisi İnönü'de yapılır.


Tabii bunlar herhangi bir Türk takımı için geçerli. Grupta şu tablo çıksa şaşırmam.

CSKA, Wolfsburg'dan 3, Manchester'dan 1 puan alır. Wolfsburg, Manchester karşısında süpriz yapar. Beşiktaş 6 puanla grup sonuncusu olarak Şampiyonlar Ligi'nde ender rastlanan bir durum yaşarsa (ki 2007-08 sezonunda bunu yaşadı) hiç şaşırmam. Şans zaten Beşiktaş'a ne kurada ne de turlarda hiçbir zaman gülmemiştir, bu sene de şanssızlıklar devam ediyor Beşiktaş için. 

Bu zincir ya kırılacak, ya da Ocak'ta fırtınalar kopacak!

Beşiktaş dönülmez bir yola girdi, şimdi kritik bir viraj var dönülmesi mümkün; yoksa hiçbir viraj dönülmez değil!

1 yorum:

felix mourinho dedi ki...

şu mühendisliğe bak be.. o yatay kurbayı oraya yapmak ne muhteşem..

2.lik felan için de cska ile berabere kalın 3.lük yeter Beşiktaş'a. tur mur atlarsınız kulüp para kazanır, transfer yapar Başkan sonra. Uefa'dan gelen para yeter..