13 Eylül 2009 Pazar

Bir Gol Nasıl Yenir? ||| by Yusuf Şimşek & Rüştü Reçber




Normalde anlık hataları böyle ince ince işlemek pek hoşuma gitmez ama bir umut belki Mustafa Hoca'nın gözünden kaçmıştır. Hani belki görürler ya... Ders vermek haddimize değil ama detay işte, gözlerden kaçmasın.

Zincirleme hatalar ve "Bir Gol Nasıl Yenir?" dersi.

Resime tıklayarak büyük ve net haline ulaşabilirsiniz.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

ahaha abi anında SMS geçtim... Yusuf- Sarp eşleşmesini gördüm, ahanda BJK gol yedi dedim.

bi de, maçın başında bi faul, bi de taç kullanılırken arkasını döndü keita yı unuttu filan... 3 dakka da nakavt oldu şimşek. Tam halısaha topçusu tam!

bu arada, M. Denizli neden bu kadar basiretsiz bi hoca? Yusuf Şimşek' ten HALA sol açık, Ekrem Dağ dan 10 numara yaptı... Bu adama kimse bi şey demiyo mu yedek klübesinde?


busker.

Dem Coetzee dedi ki...

Ben kesinlikle Mustafa hocayı suçlamıyorum.Maç sonrasında ettiği bir cümleden de bazı futbolculardan şikayetçi olduğu belliydi.Arda'nın bu sene kornerlerden ne kadar etkili olduğunu, Galatasarayın neredeyse gollerinin yarısını bu şekilde kaydettiğini elbette biliyordu ve antremanlarda da çalışılmıştı ama yenilen ilk golde iki tecrübeli futbolcunun(Y.Şimşek,Rüştü) hatalı olması son günlerin deyimiyle mentalite eksikliği-bozukluğu ile isimlendirebiliriz.Teknik Direktör de bir yere kadar etkinliğini hissettirebilir,geriye kalan futbolcunun isteğine ve arzusuna kalmıştır.Mustafa hocanın salı günkü maçta değişik bir kadro süreceğine inanıyorum.