14 Eylül 2009 Pazartesi

5.Haftanın Panoraması


Panorama ne bilmiyorum. "Panaroma diye yazılır o" derseniz yerim bile yani. Haftanın öne çıkan olayları felan işte. Maç maç gidelim en iyisi.

Kayserispor - Ankaraspor; Aradığınız Gökçek'e şu an ulaşılamıyor. Kayseri'de maç yapmadı. Kart görmedi, sakat vermedi ve gelecek hafta Beşiktaş ile oynayacak. "Yüksek Gerilim"e hazırlanın.

Gençlerbirliği - Eskişehirspor; Ligde yeni moda bir rakibe, bir kendime atarım oldu herhalde. Kahe 3 gol attı. Maç 2-2 bitti. Ümit Karan'da yaklaşık 45 haftadır ligde gol atamıyor. 50 bile olabilir.

Antalyaspor - Ankaragücü; Ümit Karan'ın gol atmadığı süre zarfında İspanya'da takılan, part-time arenalarda boğa olarak çalışan, arada Florya'da maç hakemliği yapan Necati ilk maçında golünü attı. Ümit hala tek elini alnına koyup şaşırma modunda. Ankaragücü ise maça doktorsuz çıktı. Sakatlık olsa tedavi edecek doktorları yoktu izin alınamadığından.

Manisaspor - Sivasspor; Fenerbahçe maçındaki oyunuyla beni Homer Simpson'dan fazla güldüren Simpson bu kez maçın adamı oldu. Bülent Uygun'da serbest düşüşte.

Bursaspor - Fenerbahçe; Bursaspor'un bir tane isabetli şut çekemediği mücadelede, geçtiğimiz randevuda maçı kazandıran golü atan Ivankov, bu kez asisti ile maçı kaybettirdi. Her düdükte hakemi dövmeye giden 5 Fenerbahçe'li de yazarlar tarafından hırs sembolü olarak nitelendirilirken, aynı olayı yapan 5 Galatasaray'lının oyunda kalmasına şaşırılırdı hep aynı kişilerce. O değil de Mehmet Topuz gol atarsa ne diye bağıracak maç sırasında anonsu yapan adam?

Gaziantepspor - Kasımpaşa; Couceiro'nun "Biz bütün kazandığımız maçlarda Tabata'sız oynamıştık, Tabata ile hiç maç kazanamadık. Gitmesi sorun yaratmaz yani" açıklamasını yaptığı karşılaşma oldu. Yılmaz Vural ise pozitiflikten ölüyordu adeta.

Galatasaray - Beşiktaş; "Rüştü, Tekerrür'den İbarettir" konulu kompozisyon tekrar yayınlandı. Galatasaray 1.bölge ile 3.bölge arası bağlantıyı kuramadığı her takıma karşı zor maç kazanacağını gösterdi. Hücuma gelen her top tehlike olurken, hücuma çıkmayan her top kalesinde tehlike yarattı. Denizli; "Fark aslında 6 puan" dedi.. Kewell, Louvre'a konulacak derecede bir top indirdi Baros'un önüne. Serdar Özkan ve Sabri pozitif anlamda şaşırttı.

Denizlispor - Diyarbakırspor; "Galibiyette aklım kaldı" diyen Ziya Doğan'ı haklı çıkarırcasına bir maç vardı. Berabere bitmesi çok ilginçti.
İ.Belediye - Trabzonspor; Egemen Korkmaz'ın biri topukla olmak üzere 3 gol attığı bir maçı ne yazarım, ne anlatabilirim arkadaş. Gol krallığı yarışında Ntvspor Akıllı Ekran'ında adamı görmek bile komedi.

0 yorum: