9 Ağustos 2009 Pazar

Ya Yarin da Arda Olürse !!


Gencecik Espanyol kaptani.. Yas 25.. Daniel Jarque.. Kimi blog yazarlariyla ayni yasta.. Kiminden genç bile.. Kampta kalp krizinden vefat ediyor. Belki sicakta asiri yuklemeye dayanamadi kalbi.. Bu sicakta calisan bir adamin kalp krizi gecirmesinin sicaktan olmamasi anormal zaten.. Peki göz, önünde olani görmedikten sonra uzaga baksa ne care..
Arda Turan. Galatasaray kaptani. 21 yasinda. Gecen sene tempodan bir ara kalbi tekledi. 2 sene once de gittigi Manisa deplasmaninda Meduna adinda bir Cek futbolcu sahada sicaktan kriz geçirdi. Ambulansa bindiginde ölmüstü. Galatasaray takiminin saglik ekibinin getirdigi sok cihazi ile kurtarildi. Yarin o Arda ve 21 kisi tahminlere göre 38 derece sicakta %70nemde futbol oynayacak.. Arda'dir, Murat Ceylan'dir isimler benim icin onemli degil. Canlari onemli benim icin.. Ama maalesef Antep'li futbolcu kriz gecirirse federasyon pek umursamaz, uzulduk yalaniyla seneye bildigini okur da, hani olur da bir Galatasaray'li kriz gecirirse, ölürse bunu kimseye anlatamazlar.
2 saat sonrasinda Fenerbahce maci ile ayni saate koyun bari su maci.. Farkli kanal versin.. Galatasaray 5'te yese dert degil.. Sahada kimseye birsey oldurmayin zorla.. Bir cinayete ortam olusturmayin.. Hemde bu kadar taze bir durum varken..

1 yorum:

koala dedi ki...

Önce bir hafta 'Neden sıcakta oynandı, niye 21.45 değil?" soruları sorulur. Daha sonra soruşturma başlatılır. Soruşturma uzun yıllar sürer. En alakasız bir adama göstermelik bir ceza verilir. 3 ay sonra kimse hatırlamaz. Burası Türkiye...

Sistem, unutulması için yeni oyuncaklar verir bizlere. Biz yeni oyuncaklarla oyalanırken de herkes unutur. Hatırlayanlar 'romantik' olarak addedilir.