14 Mayıs 2009 Perşembe

Yusuf Şimşek Transferi



Transfer yapıldığında AcetoBlog'da yazılan post'u "Sık Kullanılanlar"a eklemiştim. O post ve yorumlar haksız çıkacaktı diyordum; çıktı da!

Herhalde şu dakikadan sonra Yusuf Şimşek transferine laf eden olmayacaktır. Zaten transferi çoğu kişi Aydın'ın gönderilecek olması yüzünden "saçma" bulmuştu. Sonuçta Aydın gitmedi, olay nereye bağlanacak merak konusu. Yusuf Beşiktaş'ta önemli işler yapmaya devam ediyor. Son kupa finalinde topu söküp alması ve golü attırması bile 300.000 $ eder herhalde.

Ancak Hâlâ Aydın'ın durumu merak konusu. Ayrıca Aydın Karabulut sol bek değil.

İşte o yorumlar. İtalik olan kısımları kendim ayarladım. Özellikle oraları okuyup nasıl yanıldığımızı görelim. Ne diyelim; helal olsun Yusuf!

Lafı uzatmadan AcetoBlog'daki posta gelen yorumlardan birkaç tanesine bakalım

sMAnia dedi ki:
artik besiktasi bu tranfer politikasi yzden tebrik ediyorum. 3-4-yusuf-holosko- en ucta nobremi olacak yani????
umarimki en azindan uefa'ya giderler ama sanimiyorum.
denizli ve demirören senenin sonunda gider.


Kayhan Kolcu dedi ki:
gördüğüm en saçma transfer hamlesi.
Beşiktaş'ın sezon başından beri sorunlarından birinin orta sahadaki mücadele eksikliği olduğu bariz bir şekilde ortadayken, yusuf gibi bir adamın alınıp; hemen herkesin çok şey beklediği Aydın' ın gönderilmesinde mantık göremiyorum.

sonny dedi ki:
ve bu transfer haberine de en çok trabzonsporlular sevindi diye bitirebiliriz. teşekkürler beşiktaş yönetimimizi bir hata yapmaktan kurtardığın için.

yorkut dedi ki...
Yusuf Mustafa Denizli'nin Fenerbahçe'de banko oyuncusu degildi. Burada da iyi yedek olur bence.

dododiego dedi ki:
son zamanlarda izlemekten çok keyif aldığım Aydın'dan mahrum mu kalacağım ben şimdi?gidip 35lik yusufumu izleyeceğim..bence denizli oyuncu değil yanına rakı arkadaşı arıyordu ondan getirdi..ben şimdi lig tv'yi tekrar açtırıp kombineyi iade etmek istiyorum..ilk maçı bekliyorum..çok güzel küfürler hazırladım denizli ile demirörene..yazık ya valla yazık..gelde finallere çalış hadi şimdi...ağzımda ne tat kaldı nede tuz!!!


erdincinho altunozzi dedi ki:
beşiktaşın önünde kupa maçları da dahil 22ye yakın maçı var.yusuf 3ünde bilemediniz 4ünde etkili olur.3 maçta da delgado beyimiz birazcık sıkar bi taraflarını.geri kalan 15 16 maçta beşiktaş lidersiz ruhsuz tadsız tutsuz oynar.


Sonuçta hangimiz yanılmadık ki?


O posta ve yorumlara bakıp nostalji yapmak için tıklayınız!

3 yorum:

turhanatakan dedi ki...

yusuflu beşiktaşın şampiyonluğa koşuyor olması gerçeğini unutmayalım ancak ikinci yarıda bursasporun müthiş bir top oynayarak yakaladığı çıkışı da gözardı etmeyelim derim. beşiktaşın şampiyonluğa gitmesindeki belirleyici etken yusuf değil bana kalırsa, kaldı ki ernst transferi de önemli etki yarattı. yine de bir günde gaza gelip akıl almaz yorumlar yapıp futbolu çok iyi bildiğini düşünenlerin yazdıklarına getirdiğin eleştiriler konusunda haklısın. öyle veya böyle denizli yusuf'u maksimuma yakın verimle kullanmış ve beşiktaş'ı lider yapmıştır.

Lev Kom dedi ki...

http://futbolsuzyapamam.blogspot.com/2009/01/iyi-misin.html

herkes geçmişini ortaya döküyor madem biz de ortaya koyalım!
zamanında olaya herkes gibi Aydın'ın verilmesi açısından baktık ayrıca M.Denizli'nin dünkü maça kadar da çağ dışı bir oyun oynattığını düşünüyordum. Yukardaki linkte tembellik sonucu(klavye de saatlerim gidiyor)2 parçalı jpeg formatlı "iyi misin" başlıklı yazı var olaya başka açıdan da bakmıştım!


ayrıca aceto yorumlarına yer verdiğiniz kişilerden biri en sinirli Beşiktaşlılardan biridir dikkat :)

Bay Kerahet dedi ki...

@ Lele

acetoblog'daki yorumlara hiçbir lafım yok.

yazımın son cümlesi "Sonuçta hangimiz yanılmadık ki?"... Ben de yanıldım. Aydın'ın verilmesini nasıl güzel bir transfer hamlesi olarak karşılayabilirdik ki. Ama sadece Yusuf'un katkısı açısından ele aldım durumu. Yusuf'un katkısını da hala konuşmaya gerek yok diye düşünüyorum.

Aydın'ın verilmesi/verilmemesi durumu netleşinceye kadar konuşulcak pek bir şey yok.