13 Mayıs 2009 Çarşamba

2-1 + 2-1 = 4-2 + Türkiye Kupası


Denizli ve Aragones'in oyun ruhları değişmişti bugün adeta. Bir tarafta doğru kadro, nispeten doğru oyun ve doğru değişikliklerle Beşiktaş, diğer tarafta da yanlış başlayan ve yanlış giden kadro, kötü bir oyun, yanlış değişikliklerle Fenerbahçe...

Maç öncesi kalecilere neredeyse hiç değinmemiştim. Rüştü ve Volkan Demirel düşünüyordum. Volkan Babacan başlayıp, Yusuf'un topunu içeri alınca maç onun adına bitti. Uzaktan geleni gideni aldı neredeyse. Fazla yazılacak bir şey de yok hani. Beşiktaş 2.yarı Semih - Uğur değişikliğinden sonra maçı aldı götürdü. Ne zaman oyunu sahasında oynamaya kalktıysa tehlike gördü. Yusuf müthişti, Bobo da kezâ öyle. Holosko bildik Holosko olsaydı daha çok farklı olurdu. Tello beklediğimin çok çok üstündeydi bu maçta. Fenerbahçe ise Uğur - Semih'ten sonra koptu. Alex kayboldu, Deivid yok oldu, Güiza durdu. Bütün takım rezaletlerdi.

Neticede Beşiktaş belki de mağlubiyetlerin acısını çıkarırcasına, bu kadar doğru bir oyun ve doğru strateji ile aldı oyunu götürdü. Fenerbahçe ise kupa değil, sezon bitse modundalar. Bu Fenerbahçe'den seneye kimse kalmaz gibi.. İlginç olan ise bu sezon 2-1, 2-1 kazanan Fenerbahçe'nin bu kez 4-2 kaybetmesi idi. Averajı eşitledi Beşiktaş. Bir de kupa ile.

0 yorum: