12 Nisan 2009 Pazar

Lugano - Sabri - Semih - Emre Aşık - Volkan - Arda

Türkiye liglerinde en sevdiğim, takımımda olsun istediğim tek yabancıdır Lugano. Servet ile beraber oynadığında geçmek için tank gerek düşüncesindeyim. Ama bu adam son 5 Galatasaray maçından 4'ünü bitiremedi. Diğer maçlarda pozisyon gereği, sakatlık, hakem hatası kabul edilebilir ama bugün yaptığı hepsini aştı. Mehmet Topal'ın bu adamın üzerine yürümesi bile yeterlidir gözümde yaptığına.
Sabri, Uğur iyileşsin, satsınlar şu adamı 2.lig B ya da 3.lige. 3.bir cümleyi hakkında kurmak dahi istemiyorum.
Semih, Yıllardır kendini ne kadar santrafor varsa aldıkları ile geliştirdi. Bugün anlamsız bir agresifliği vardı. Her derbide var. Arda'yı kavgadan değil, ortadan ikiye ayırmaya çalışıyordu muhtemelen.
Arda, Sahadaki 21 kişi, hatta bu ülkede top oynayan 500 kişi ayrı. Sen ayrısın. Şu yaptıkların sana yakıştı mı? Küçük Metin dediğimiz adama yakıştı mı? Sana saldırmak için ilk yanlışını bekleyenlere bu kozu vermen olmadı be.
Emre Aşık, müthiş profesyonelsin ama her maçı ha atıldın, ha atılacaksın korkusu yaşatarak ne kadar oynayacaksın. Bir tartışma ya da olayın sadece figüranı, izleyeni ol.
Volkan, hep bunlar Sami Yen'de oluyor bıdı bıdı... Komik olmana gerek yok. Derbilerde 2 gol bile yemeyen bir kalecisin. Bir sene kaleciliğinle öne çıksan, şu an Avrupa'da oynardın.

Resim felan da yok size.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Şu maçta tek istediğim Luganonun o kafayı Sabriye atmasıydı. Maç esnasında hep bunu bekledim ama olmadı . Eminim Gsli taraftarlarda bunu beklemişlerdir. Bu kadar ahlaksız bir oyuncu Galatasaraya yakışmıyor. Milli takıma hiç yakışmıyor fakat Fatih Terim'in iş güzarlığı hep bunlar...

Bu arada Volkan en aklı başında konuşma yapan tek isimdi. Adnan Polat bile bulunduğu mevkiye rağmen saçmaladı. Komik olan o değil miydi?

Belki Volkan yanlış cümle kullandı ama demek istediği bu oyuncular bunu taraftara şirin gözükmek adına Samiyende yapıyor ne dışarıda nede başka stadda yapmıyorlardı.

Üzüntüm Arda ve Semih'in bu olaylara karışmış olması. Fakat o gerilimde buda normaldir.


Futbol adına bırakın , milletimiz adına kara lekeli bir gece oldu. Bizler böyle insanlar mıyız?