16 Nisan 2009 Perşembe

Derbi'nin Cezaları!


Adnan Polat'a 45 gün hak mahrumiyeti,
Galatasaray'a 1 maç seyircisiz oynama, 1 maç saha kapatma
Arda Turan - Semih Şentürk - Volkan Demirel 3 maç,
Diego Alfredo Moreno Lugano 5 maç,
Emre Aşık, Sabri, 2 maç.

4 yorum:

totikarker dedi ki...

ben açıkcası cezaları çok az buldum.. kendi blogumda da açık açık belirttim.. sivok ve bobo ne yaptı da 3-4 maç ceza yediler.. kavga mı ettiller adam mı dövdüler.. hayır..

sadece biri adama sert girdi diğeri ise ikili mücadelede adamı itti o kadar.. yani şimdi anlıyorum da beşiktaşa hakkaten yazık olmuş hemde çok yazık etmişler..

felix mourinho dedi ki...

valla ben bu ülkede ceza standardı adına birşey olduğunu hiç görmedim. bobo yumruk attı diye 4 maç vermek çok ağırdı ki ikili mücadelede olan bir olaydı o. ama sivok konusunda verilen ceza 2 maçtan fazla olmalıydı bence. çünkü adamın futbol hayatı bitebilirdi, topsuz müdahalede. şu derbide kavga yüzünden atılanların 2-3 maç alması komik rakamlar. 4'er maçtan aşağı olmamalıydı kavganın baş aktörlerinin.

Adsız dedi ki...

göstermelik bir o kadar da saçma cezalar. bence saha içi olaylardan az ceza verilmeliydi. evet garip gelecek hatta birazcık haşmet babaoğluculuk yaptığımı düşüneceksiniz ama ben bu futbolculara maçtan sonraki demeçlerinden dolayı ceza verirdim. hatta en yaratıcısı da perşembe günleri televizyon izlememe, ya da perşembe günleri show tv izlememe olurdu.


-busker:)

Bay Kerahet dedi ki...

PFDK bu kadarını vermiş.

Şimdi bir de tahkime giderler belki toplamda 1-2 maç cezalar azalır.

O değil de; cidden komik cezalar.

Aklıma Bobo'yo verilen ceza geliyor da...