12 Kasım 2010 Cuma

Filippo Inzaghi'nin Sakatlığı


Milan'ın resmi sitesinden bir haber geçti. Aslında içeriği haber felan değil. Haber başka kaynaklardan duyuldu zaten ama Milan'ın resmi sitesi bunu bir sakatlık haberi olarak vermedi. Hele "resmiyet" denilen şeyin yanından bile geçmedi. San Siro'daki onbinlerin haykırışı gibi, futbolseverlerin Inzaghi'ye seslenmesi gibi verdi.

Sonu böyle olmamalıydı ve olmayacak diye başlıyordu Milan resmi sitesi Inzaghi haberine. Daha Real Madrid maçının anları çok taze iken, Palermo maçının O'nun bu sezon son maçı olmasını kabullenemiyorlar. Hatta kariyerinin sonu olmasını da kabullenmiyorlar. Geri döneceğine, asla pes etmeyeceğini söylüyorlar. Son paragrafın ilk cümlesi ile de olayı bitiriyorlar asla. Inzaghi asla teslim olmaz.


Super Pippo, yani ofsaytta doğan adam, öyle kolay kolay bırakacak gibi değil. Bıraktırmazlar. O bırakmadıkça Mourinho'nun en büyük korkusu, yardımcı hakemlerin en zor kararlarının altındaki isim, rakip defansın ofsayt diye kalkan ellerinin arasında kenara doğru gittikçe çıldıran bir adam olacak bu futbolda. En azından bu kadar basit bir veda, bu kadar ani olmamalı. Şöyle ağız tadıyla bir kaç kez daha o kenara doğru koşturmaları olmalı...

0 yorum: