9 Kasım 2010 Salı

En Rahat İşi Yaparak En Çok Para Kazanan Adam Olmak


Eskiden bu tanımın sahibi Acun Ilıcalı idi. Yaz ayında bu tanımın altına Cenk Akyol gibi bir ekleme geldi. Şimdi ise tartışmasız bu isim Serdar Özkan. Tartışanı tartışırım.

Acun gider, eğlenceli 2-3 görüntü, güzel 2-3 kız çeker, en fazla boğa altında kalmaktan kurtulurdu.

Cenk Akyol, doğru zamanda doğru yerde olan adamdır bu isimler arasında. Yılda 1-2 maçı vardır ama kariyerindeki başarılar bu ülkede basketbol denince akla gelenlerden daha iyidir. Hiç bir şeyi yoksa Eurocup Final Four'u var adamın, son periyotta neredeyse sayı atamayan Galatasaray'da Cüneyt Erden'in mucizevi üçlüğü sayesinde. Yazın 1.5 maddi manevi laylaylay üstüne ev felan.

Serdar Özkan ise bambaşka. Bir tane maçı çeviren golü attığını hatırlamıyorum. Genç yetenek olarak adlandırılabileceği ve efsanevi oynadığı tek maç yok. Bir tane Galatasaray deplasmanı var, onda da geleni geçeni dışarı vurdu. Üstüne, Beşiktaş'tan Galatasaray'a geldi. Tek maç oynamadı. Sakat. Antremandan antremana 2-3 hafta aralığında değişen sürelerde sakatlanabiliyor. Bunu Ali Sami Yen çimlerine bir kere bile adım atmadan yapıyor. Üstüne, yasa dışı menajerlik işleri yüzünden bir de 4 maç ceza alıyor. Adam oynamıyor ki. Ne 4 maçı ? Vereceksin üst üste 4 maç oynama cezası Serdar'a. Asıl ceza o olur.

Bu arada Serdar Özkan Galatasaray futbolcusu. Unutmayın. Unutturmayın..!

3 yorum:

SirEvo dedi ki...

Gökhan Zan dururken S. Özkan'ın esamesi okunmaz! Yoksa Linderoth mu demeliydim? :D
Sahi ya Linderoth gitti mi?

felix mourinho dedi ki...

linde yine garibim, kendisini bizim doktorlara emanet etti, futbol hayatı bitti. gekhen zan desen o doğuştan öyle. ama serdar ya serdar bambaşka...

SirEvo dedi ki...

Serdar'ı Beşiktaş'ın elinden kaptık düşüncesiyle transfer eden yöneticide suç. Galiba Gökhan'la ikisini aynı şahıs transfer etti. :D