1 Mayıs 2010 Cumartesi

Futbol Tarihini Değiştirecek Reddedilmeler || #2 Egemen + Volkan


Sezon 2001-2002. Galatasaray'da para yok. Ayakları ucunda durmasına rağmen ağzına kadar borca batmış bir takım. Burundan yaşıyor deyim yerindeyse. Takımın başında Luce var. Okan - Emre 2'lisi takıma 1 kuruş kazandırmadan gitmiş, 1 sene önce ise Hakan Şükür aynı yolla giderek bunun yolunu kendilerine göstermişti. Oluşabilecek 3 para kaynağı da 0 (sıfır) çektirmişti. Dahası Jardel'e de ödenen para da çıkmamıştı. Takım da haliyle ucuz gençlere, kiralıklara yönelmek zorunda kalmıştı o zaman. Devre arası kampında takım biraz rotasyon için biraz da dolu tutturmak için Kartalspor'dan 2 isme yöneldi. Biri kaleci. Diğeri stoper. Anlaşmanın şartı şu. Galatasaray devre arasında Egemen Korkmaz ve Volkan Demirel için Kartalspor ile ön protokolü yapacak, sene sonu da bu 2 ismi takıma katacaktı. Sonra mı ne oldu?

Luce şampiyon oldu. Canaydın başkan oldu. Canaydın, Luce'yi yolladı. Daha doğrusu Luce takım tazminat ödemesin diye istifa etti. Canaydın, şartı olan Terim'i getirdi. Terim, Sergio Almaguer'i getirdi. Luce'yi Serdar Bilgili kaptı. Egemen'i Bursaspor. Volkan'ı da Fenerbahçe... Hikayenin gerisini zaten biliyorsunuz.

4 yorum:

Zenana dedi ki...

bu seri pek güzel olmuş..devamını bekliyoruz..

Burak Eken dedi ki...

Volkan Demirel mi? Allah korumuş!

c.a dedi ki...

Hakan Sukur 5 milyon dolar civari bir paraya gitti diye hatirliyorum ben. Emre ile Okan ida allaha emanet edioruz zaten.

Eren dedi ki...

Bu küpürü hatırlıyorum. Aynı şekilde Tuncay'ın önce GS ile anlaştığı, birkaç hafta sonra Fener'e kaptırıldığı üzerine 2 yazı hatırlıyorum Millyet'ten. Kenarda kalmış 5-6 satırlık yazılardı ikisi de. Nereden nereye..