15 Mart 2010 Pazartesi

Dostum PES' in Efsaneleri Demişssinde

Sağ tarafta İbra ile Adriano' nun resmini gördüğümde "noluyo lan?" dedim ilk başta. Sonra fark ettimki bizimkiler (felix ile bay kerhane) "pes efsaneleri" diye bi banner yapmışlar ikisine...

Neyse; alttaki resimde benim onlara cevabımdır. Pes- Fifa- Cm hatta varsa Sensible Soccer' da efsane olan adam... Benim ona Winning Eleven 9 da attırdığım gol kadar, antremanda gol atmamıştır.

7 yorum:

SirEvo dedi ki...

"Adriano ve diğerleri"dir benim için PES'teki olay. Brezilya'yı aldığımda onu oynatmazsam form düşüklüğü yüzünden (ki öyle bi ayarlamışlar ki gerçek hayatı gibi sürekli düşüşte formu) hiç zevk almam oyundan. :))

Bay Kerahet dedi ki...

tamam da niye bu iğrenç foto? bunu sağ tarafa mı koyam yani? :)

felix mourinho dedi ki...

olm o banner'ı benle sacıt planladık. daha totti, ağlayan batistuta, şişman ronaldo ve volkan arslan'ı koyacağım.

felix mourinho dedi ki...

her bir de olm ibra-adriano'lu hücum hattını geçecek bir hat kurulmadı. adriano gibi topa vuran adam olsun orduspor bile olsa alırım.

Burak Eken dedi ki...

Ibra-Adriano dedinizde, aklıma PES 2008'deki online maceralarım geldi. :) Yaptığım her 5 maçtan 3'ü, Barça-Inter maçı oluyordu. :) Ibra-Adriano vs. Ronaldinho-Messi-Eto'o durumu. :)

Bay Kerahet dedi ki...

o değil de bi de martins ve recoba da vardı interde. saygıylan anıyoruz.

felix mourinho dedi ki...

olm we8'deki milan defans hattı ve miccoli'yi de unutmamalı. miccoli denilen adamın savunmaya 10m farkı ofsaytsız attığı efsane maçlar vardır ki sorma gitsin.