19 Mart 2010 Cuma

Kasımpaşaspor 2 - 2 Beşiktaş


Kariyerinin en "Teknik Direktör" yıllarını yaşayan 2 teknik adamın mücadelesiydi Kasımpaşa stadındaki. Bir tarafta mucizelerin, zirvedeki bayrakların ilk adımlarını atan Mustafa Denizli vardı. Diğer tarafta da nice devlet adamlarının görev süreleri boyunca adım atmayı bırakın yakınından geçmediği şehirlerde çalışan bir adam Yılmaz Vural.

Gel gelelim Fenerbahçe'de oynattığı çılgın hücum sisteminden eser olmayan Denizli ile Terim dönemindeki Galatasaray misali, pres yapan, basan, çok adamla hücuma çıkan, "en iyi savunma oyunu oynamaktır" prensipi ile oynayan Yılmaz Vural'ın, zaman zaman izlenilirliği tavan yapan, zaman zaman hakemin bile erken bitirdiği bir yarıya sahne olan maçı vardı bugün. Aslında Kasımpaşa maçlarının keyiflenmesinin ana sebebi ilk golün gelmesiydi. Bugün bu gol 60'da geldi. Sonrasında da "En Teknik Direktör" günlerindeki Denizli çıktı sahneye. Hamlesini yaptı. 5 dakikada Beşiktaş oluyordu ki, Vural'ın yeni prensi Şahin Aygüneş attı golünü ve beraberliği getirdi. Aslında maçın hakkı bile diyebiliriz beraberlik için.

Bir de kafama takıldı. Tarih 19.03 diye mi Beşiktaş oynadı bugün? Bu takım zaten Pazartesi top oynamadı mı deplasmanda? Niye yani?

Son olarak da yine, Kasımpaşa maçlarını Ligtv yayınlasın. Zevkli oluyor izlemesi...

ek: 2-2 olacak maçın skoru. Başlıkta hata olmuş. Özür Dilerim...

2 yorum:

Dejan dedi ki...

Mustafa Denizli Fener'e de defans yaptırdı aslında. Revivo'dan tek forvet yapardı.

felix mourinho dedi ki...

her şey öyle başladı diyebiliriz de, ben son 10 hafta çok maçı revivo, anderson, rapaiç, serhat, yusuf ile bitirdiğini bilirim. en azından beşiktaş'ta yaptığı savunmaysa fener'de yaptığına savunma diyemeyiz.