16 Mart 2010 Salı

Düştü mü? Düşürüldü mü? (Video)


Altta da videosu var. NTV Spor'un yayınından, Haber1903 sitesinin çekiminden.

Siz karar verin düşme mi, düşürülme mi? Ne farkedecekse artık. Yoksa düşen kişinin Beşiktaşlı olması ve insaları "tahrik etmesi" olayı meşrulaştıracak mı?

2 yorum:

Ortega dedi ki...

Burada bu adam kendi düştü demek için mantık dışına çıkmak lazım. Alkollü bir adamı, öyle kaygan ve tabir-i caizse bayır aşağı olan bir zeminde tartaklar ve iterseniz, o adam ister istemez geriye gidecek ve aşağıya düşecektir. Bir kişiyi yokuş aşağıya ittikten sonra adamın yuvarlanmasını kendi düştü diye geçiştiremiyorsak, bunu da öyle geçiştiremeyiz.

mirmak dedi ki...

bu videonun öncesinde adam herhangi bir müdahale olmadan oraya gidiyor ve oturuyor. en uçta aşağıdakilerle sohbet ediyor. Ntvspor'dan uzun videoyu izleyin. bu video kısa. o uzun kırpılmamış videoyu izleyin.

kendi blogumda bu videoyu analiz etmeye çalıştım.

http://captainlogbook.blogspot.com/2010/03/tribunden-dusen-adam-ve-saha-kapatma.html

bu adam öncesinde aşağdakilerle konuşuyor. eğer dayak yeme ihtimalin varsa linç edilmekten korkuyorsan gidersin bir güvenlik görevlisi bulursun ona sığınırsın, eğer oraya kadar gitmişsen, ve orda oturuyorsan, canından şüphe ediyorsan, korkuyorsan dayak yemekten, o zaman kalkıp korkuluklara/trabzanlara gidip küfür etmezsin taraftara...

lütfen uzun videoyu iyi izleyin.Galatasaray ceza alacaksa almalı kitap ta ne yazıyorsa da o olmalı. Ama bu herkese aynı olmalı...

saygılar...