4 Şubat 2010 Perşembe

Terry'nin Fantezileri / Midesizler






Aslında severdik kaptan'ı ama bu son olay falan iyice antipatik hale geldi. Neyse biz işin Terry kısmını kapatıyoruz şimdilik. Terry'nin bu son olaydaki partneri, Bridge'in eski yavuklusu Vanessa'nın dosya herkesden kabarık.

The Sun mükemmel atmış manşeti.

"Vanessa scored with 5 Chelsea Stars!"

Son golü de ülkenin en iyi stoperine de atınca herkese malzeme çıktı. Bir de akla Nuria Bermudez geldi ister istemez. O da bir dönemin Real kadrosunu elden geçirmişti. Liglerin marka değerinin artmasında önemli bir adım mıdır ne anlamadım bu kadınları.

Ayı Terry!


Şimdi de bizim başlığımızdaki habere gelelim. "Terry'nin Fantezileri" de ortaya çıktı artık. Şöyle bir habere rastgeldim. Abla Terry'le ilgili ne anlatmış direk tercüme yapmakla vaktinizi almayayım. Bazı noktalar var ki:

- Terry ablayı çağırıyor yanına ve direk "seni çağırdım çünkü çok güzel güğüslerin var" diyor. Ohaa, bu kadar "net" olunmaz.
- Daha sonra Terry ablamıza "Kadınlardan hoşlanır mısın?" diyor, "Üçlü yapmak istiyorum" diyor. Sonra gidiyor bir kadın daha bulup köşeye kıstırıp...
- Bir de cip fantezisi var detaylara gerek yok.
- Abla da az midesiz değil. Zaten futbolcu camiasında meşhurmuş. (Özellikle göğüs ameliyatları, 15 kez) Terry'nin kız ardaşının hamile olduğunu falan biliyormuş ama iyi bir ilişkileri olur zannediyormuş. Çüşşş, midesizler!

Düşünüyorum da bizim topçulardan birini başına gelcek. Yok yok, yapmazlar öyle şey. Haber doğruysa da Terry benim için bitmiştir.


1 yorum:

Unknown dedi ki...

Galiba Türkiye'de de Beşiktaş'lı Serdar'ın eski nişanlısı ile Oktay Derelioğlu vs bişiler vardı ama unuttum şimdi.Bizde de vardır ben şaşırmam.