5 Şubat 2010 Cuma

Galatasaray Santraforları


Bildiğiniz değil, araştırmadan, takip etmeden bilemeyeceğiniz santraforlardan bahsediyorum. A2'lerden. Jo yok, Kewell yok, Nonda yok, Baros zaten yok. Kim var derseniz A2'ler var. En azından son kurşun olarak kullanılabilinecek bir isim olmalı Uefa'da kadroda A2'lerden. Kim peki bu isimler?

Cem Sultan; Galatasaray A2 takımının gol makinesi desek yanlış olmaz. Babasının bilardo antrenörü olması nedeniyle, topa top kendisine gelmeden hesaplama yaparak vuruyorum diyen bir isim. Bu sebeple gol sayısının arttığını da söylüyor. 1.80 boyu var. En güçlü aday Cem Sultan kadroya girebilecek. En azından son 20 dakika için. 1991 doğumlu Cem Sultan

Anıl Dilaver; A2 takımının as kadroya çıkması muhtemel 2. ismi. 1.83 boyunda. 2008-2009 sezonunu 16 golle tamamladı. 1991 doğumlu Anıl. Altyapının 9 numarası kendisi. 2.aday olarak gösterilebilir.

Berkin Aslan; Kendisini Trabzonspor kupa maçında resmen gördük izledik. Heyecandan ve kendisini gösterme çabasından kendisinin gerçek oyun karakterini izleyemedik. En azından düşündükleri ile ayakları bu yüzden uyum sağlayamadı. 1992 doğumlu. Kısa boylu ve çelimsiz fiziği dezavantaj olsa da Anıl ve Cem Sultan'dan sonra gelen sağlam bir aday.

Bu ikiliden başka Mertan Caner Öztürk ve Orçun Selduman var A2'de santrafor oynayabilecek. Bu isimler alt yapının isimleri. 3 isimden birisinin belki de 10-15 dakikalık katkısı, bir hareketi Galatasaray'ı kurtarabilecek. Çünkü santrafor oynuyor bu isimler. Santrafor özellikleri ile bir şansı hakediyor şu durumda. Konyaspor maçının 82.dakikasında sağ kanat olarak oyuna giren Aydın gibi bir hamle ile takımının kaderini değiştirebilirler belki.

Kadrodan da santrafor oynayabilecek, daha doğrusu devşirilebilinecek isimler olacaktır ama bu isimlerin en azından kadroda bulunması, verilecek bir şansı hak etmeleri gerek...

0 yorum: