14 Ocak 2010 Perşembe

Santrafor Mevzuusuna Gelince...


Trabzonspor da Teofilo Gutierrez'i aldı. Umut - Gökhan'dan bıkmaları, Fatih belirsizliği, Gökhan Ünal'ın gitmesi durumuna karşı bir transfer. Oldukça golcü bir isim olduğu söyleniyor liginde. Rakamları da var. 52 maçta 41 gol gibi eski takımında. Göreceğiz zamanla.

Galatasaray ise Atletico maçlarına kadar Baros dönmeyeceğinden bir santrafor alacak deniyordu. Neill ile bu defter şimdilik kapandı. Neden? Keita - Kewell - Leo Franco - Nonda - Baros - Elano - Neill. Etti mi 7. 8.yi unutmuştum ki Tobias geldi hemen akıllara. Galatasaray 8 yabancıya sahip. Bu demek oluyor ki Tobias gitmeden veya bir ihtimal Leo yollanmadan golcü transferi yabancıda zor. Yerli de olabilir ama olanaklar sınırlı malum. Bir sözleşme fesih görürsek yakında bir isme daha hazırlanmalıyız.

Fenerbahçe ise sabaha kadar çok şey olur yazısında en sessiz kalan taraf. Semih olayı, Güiza durumu sebebiyle bir santrafor arıyorlar denmekte. Alex'in kalemi olacak bir adam bulmalılar. Nedir o? Alex adama al da at pasını verecek, adam tek vuruşla bitirecek. Bu kadar. Koşu yoluna atayım, hızını ayarlayayım adamı değil Alex. Öyle olsa Kezman'da, Anelka'da, Güiza'da 25-30 olurdu. Kim oldu en golcü? Nobre. Kim? Semih. Neden? Duran toplar, Alex'in al da at dercesine tek vuruşluk asistleri. Şu Beşiktaş'ta yok olan Nobre ile aynı Nobre bahsettiğim. Adamın kafasına atıyor topu Alex. Ceza sahasında yıpratıcı bir adam lazım Fenerbahçe'ye. Hava topları için iyi bir adam.

0 yorum: