7 Ocak 2010 Perşembe

Saçmalama "Hürriyet"i || Arda'yı Tanımıyorum Diyen Messi


Ercan'ın spor gazetesi, ağaç katliamı paçavra, bir yerlerden emir almış olmalı ki, mütemadiyen Arda'ya çalışıyor. Yeni haber de şu; "Messi, Arda'yı tanımıyorum" dedi. Tamam, Arda Fenerbahçe'ye imza atmadıkça, hatta inadına Galatasaray lehine çalıştıkça ifrit oluyor, saha dışından bel altı vuralım diye gayret ediyorsunuz da, bu kadar komik olmayın.

"Vurdukça Güçleniyoruz" arkadaşım. Siz Arda'ya vurdukça biz daha sert bir kabuk oluyoruz Arda etrafında. Bizim; Arda, Messi'den iyi gibi bir derdimiz yok. Değildir de zaten. Lakin şu bozuyor sinirinizi, 22 yaşında bir çocuk, kendi yaşıtı olan Dünyanın en iyisi olan genç ile karşılaştırılabiliyor. Eski teknik direktörünüz, Avrupa tarihinizin en üst noktasının altında imzası olan teknik direktörünüz; "Keşke Arda bizde olsaydı ama maalesef bizde değil" diyebiliyor.

Neyse mükemmel kaynaklı haberciliğe geçelim. Haber şu;

Bir dönem Türkiye'de de gazetecilik yapan ve daha sonra Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Moldovan'ın kuzeni ile evlenip İsviçre'nin Zürih kentine yerleşen Yasemin Akduman Pelosi, hurriyet.com.tr adına FIFA'nın ödül töreninde tanıştığı Barcelonalı Messi'ye 0034634......... nolu cep telefonundan ulaştı..

Ve ona ''Türkiye'de seni Galatasaraylı Arda Turan ile kıyaslıyorlar.. Spor adamları ikiye bölünmüş durumda. Bu konuda sen ne düşünüyorsun?'' diye sordu..


Ünlü yıldızın bu konuda gülerek verdiği ilk cevap ''Gerçekten mi?'' demek oluyor ve devam ediyor;


''Açık söyleyeyim Arda'yı tanımıyorum.. Türk Milli Takımı hakkında fazla bir bilgim yok. Sadece Güiza'nın Türkiye'de oynadığını biliyorum. Bir de Manchester United'e 3 gol atan Tuncay vardı, onu biliyorum.. Ben bu konuda birşey söylemek istemem. Herkes sahada kimin ne olduğunu görüyor..''


Hani daha önce Arda hakkında açıklama yapmasa tamam eyvallah da diyeceğiz. Lakin arkadaş, boy boy yayınlandı Play Station'da bile oynatıyorum diye. Bu da Galip Öztürk'ün Messi röportajı.

Messi'nin Galatasaray ve Fenerbahçe için de söylediği birer cümle vardı. Genç yıldız, Fenerbahçe için, "Geçen yıl Inter'i yendikleri maçın özetini izlemiştim. Roberto Carlos ve Güiza'nın F.Bahçe'de oynadığını biliyorum" diye konuştu. Messi, Galatasaray'a dair de şu yorumu yaptı: "UEFA Kupası'nı aldıklarını biliyorum. Bu önemli bir başarı." Messi, Türkiye'de en çok beğendiği yıldızın Arda Turan olduğunu söyledi. Genç futbolcu, "Şüphesiz Arda. Hem Galatasaray'da hem de milli takımda birkaç kez izledim. Çok yetenekli bir yıldız olduğunu düşünüyorum. Avrupa'da birçok takımın onu istediğini okudum ve duydum. Haksız değiller. Play Station'da futbol oynarken onu takımıma muhakkak alıyorum. Yaşıtlarım arasında yıldız diyebileceğim birkaç isimden biri. İspanya Ligi'nde olmasını isterim. La Liga birçok yetenekli oyuncunun forma giydiği bir lig ve Arda da burada oynamayı fazlasıyla hak ediyor" ifadesini kullandı.


Tamam vurun vurun ama biraz özenin. Yiyelim ilk bakışta. Dediğimiz gibi siz vurdukça biz güçleniyoruz.

ek: Ohabeprekazi.blogspot.com ise daha güzel bir bilgiye ulaşmış. Hani şu Messi'nin numarası olan rakamlar. 0034 İspanya'nın uluslararası kodu. Peki sonrasındaki 634 ne kodu?

Amena - 654, 655, 656
Movistar - 606, 609, 616, 626, 629, 630, 636, 639, 646, 649, 659, 669, 676, 679, 686, 696, 699
Vodafone - 600, 607, 610, 617, 627, 666, 667, 670, 677, 678, 687

634 neyin kodu sahi?

5 yorum:

t_okan dedi ki...

bir de messi öyle yorum yapmış ki tanımadığı adamı ciddiye almış herkes sahada kimin nolduğunu görüyor diye:)
yalan olduğu apaçık

Adsız dedi ki...

ispanya vadofone gozukuyor,google'a 0034634 yazip rahatlikla bulunabilir,tabi numaranin olmasi messinin oldugunu gostermiyor,bence sacma sapan bir haber,yani kadin messiyi arayip Turkiye'de arda icin sizden iyi diyorlar diye bir soru sormasi sacmaligin daniskasi.

felix mourinho dedi ki...

o değil de messi'nin şu lafı etmesine çok güldüm yahu; "Ben bu konuda birşey söylemek istemem. Herkes sahada kimin ne olduğunu görüyor..''

lan sertan eser veya volkan arslan'a sorsan bu soruyu o da bu cevabı verir.

vodafone olayı da doğru muhtemelen. yasemin abla daha iyi bilir ama numaraları.

sinek valesi dedi ki...

hasta bir fenerli olarak ercan saatçi'yi hiç ama hiç sevmem. bu adamın başa gelişiyle hürriyet spor'un da bir süredir yerlerde süründüğünün farkındayım. sabah'taki haberin doğruluğunu elbet bilemem ama bu hürriyet'in iğrençleştiğinin ve ne kadar saçma kişilerce yönetildiğinin ve haberin na kadar da şuursuz olduğunun gerçeğini değiştirmez. gazetelerde bu haberler çıkmamış olsa bile messi'nin arda'dan bihaber olmasının imkanı var mıdır sizce? tabi ki yok.

siz galatasaray taraftarlarının yapması gereken bu tip haberlerden ve olaylardan fenerbahçe taraftarı haz alıyor izlenimine kapılmamanız ve fenerbahçe düşmanlığı ve çekişmesi yaratmamanızdır. arada 3-5 dengesiz bu saçma hikayelere inanıyolardır belki ama kafası 1 gr. çalışan insanlar neyin ne olduğunu görebiliyolardır tahminimce.

sMAnia dedi ki...

yaziyi ve arastirmayi tebrik ettim... süper bir yazi olmus