8 Kasım 2009 Pazar

Örnek Al !!!



Öyle güzel anlattı ki Madrid derbisini Ercan Taner, bize her uluslararası maçta işkence çektirenlere ders verdi ekran başında. Ne Alman Ernst gibi, ne de Vederson Gökçek gibi kelime oyunlarına girdi, ne de "İbrahim Üzülmez'in önünde eğiliyorum" diyerek ekran yalakalığı yaptı. Sahada iltifatını ettiği tek isim vardı o da Raul'du. Ona da "Kral" demeyi ihmal etmedi.

Maça da gelecek olursak, Ramos atılmasa, Raul oyuna girmese, ki bunlar aynı dakikada oldu, 3-0 olan maç, 4-5 diye gidecekken 3-2'ye geldi 2 dakikada. Sonrasında da Casillas'ın maçı kurtaran kurtarışı. 10 dakikalık oyunla zaten hakkı değildi Atletico'nun. El Clasico'da da Real böyle oynarsa bir 6 daha yerler... 2'de atamazlar.

Bir de El Clasico'yu Murat Kosova - Ercan Taner dönüşümlü anlatsa keşke. Avrupa Futbolu'ndan bi' haber Rıdvan Nistelrooy'suz olsa hemde. Ohh...

5 yorum:

Facchetti dedi ki...

''RAAAAUULLLLLL'' bağırmasına hayran olduğum Ercan Taner'im.

Adsız dedi ki...

Aman Rıdvan'a fazla sataşma, koskoca bir camiayı karşına alırsın ha.

felix mourinho dedi ki...

sataştığım rıdvan dilmen, avrupa futbolu hakkında yorumlar yapan rıdvan dilmen'dir. türkiye'de maçları yorumlasın eyvallah ama sylvinho'nun hücumcu özellikleri zayıf, savunması daha sağlamdır onun diyen bir yorumcuyu da alırım karşıma, savunanı da ;)

Adsız dedi ki...

"Sneijder mermi gibi" geçen sene real madrid teyken bağırmıştı :D

ahmetokur dedi ki...

Sağlam Spiker.
Show Tv & Trt 1 & Atv ... Kısacası (ücretsiz kanallar içinde) Star tvnin yayınlamadığı maçlarda zulüm çekmeye mecburuz sanırım.