17 Ekim 2009 Cumartesi

Dünya'nın En Ünlü Yalancısı Daum || Hürriyet


Hürriyet'in ana sayfasındaki haber başlıklarından birisi Dünyanın En Ünlü Yalancısı haberi idi. News.de haberinde yer alan bir ankete dayandırılarak verilen haberde Almanlar 1.yi Daum seçmişler. Haberde nedeninin de malum kokain davası olduğu açıklanıyor. Habere ne desem bilemedim.

Başka bir haberden örnek vereyim ben de. Almanya'da yanılmıyorsam Bild gazetesi, Avrupa'nın en iyi kalecileri anketini yapıyordu geçtiğimiz aylarda. Cech, Buffon, Van der Sar'ın olduğu ankette 1 ve 2 yaklaşık %40'ar oy alan Volkan Demirel ve Leo Franco idi.

Yani, alelade bir sitenin aptalca bir anketini getirip haber yapmak ancak Ercan Saatçi'nin başında olduğu spor bölümüne yakışır.

2 yorum:

solo dedi ki...

hımm bi bakalım ercan saatçiye nasıl sallarım. bugüne kadar böyle haberler hep yapıldı, şimdi mi gözünüze battı, geçin bunları.

felix mourinho dedi ki...

ercan saatçi'ye sallamak için haber beklememe gerek yok ki benim. ufuk yıldırım'la beraber yaptığı "metalmen" parçasından girerim, kuyruk acısı ile ken vs. chun-li koreografisine "pkk'yı temsil ediyor o" demesinden çıkarım.