21 Temmuz 2009 Salı

Şovmen Furkan Aydın


Yaşı daha 18. 1991 doğumlu. Sakaryaspor takımında oynuyordu. Haberlerde bile ismi Furkan Adın olarak geçiyordu. U-18 ve U-17'lerde Ulusal Takım oyuncusu. Onur ile beraber Fenerbahçe'ye transfer oldu. Hem de zor günde olan Sakaryaspor'a söylenene göre 1 Trilyon gibi bir para kazandırarak. Sırtındaki 54 numara da onun yüzünden. Sakarya sevdası.

Geldiklerinde yeni Tuncay'lar olarak lanse edildiler. Olsalar ne büyük başarı olur zaten. 1 senelik sözleşmesi var. Aindling adlı Almanya köy takımına karşı ilk kez maça çıktı Fenerbahçe kariyerinde. Aindling'inde buz pateni, bisiklet gibi amatör branşları ve televizyonu var. Aindling Tv. Neyse Furkan Fenerbahçe formasını yaşıtları tribünlerden bile zor izlerken, babası yaşında adamlar imza almak için stadı basarken giydi. İlk maçında gol attı. Bir genç için dahası ne olabilirdi zaten. Aşırı sevindi. Golünü kenardaki seyircilerin önünde koşarak kutladı. Yanılmıyorsam da Vederson'un üstüne de atladı. Sonra mı ne oldu? Sonrası oyundan alındı.

Teknik direktörü; "Bana şov yapacak değil, futbol oynayacak adam lazım. Şampiyonlar ligi finalinde gol mü attın? Basit bir gol attın" dedi.

Cidden kafama takıldı. 18 yaşında Fenerbahçe forması giyip, çıktığı ilk maçta bir gol atan çocuk mu şov yaptı? Yoksa onun üzerinden güç gösterisi yapan, Kayserispor maçında takımı 7.golü atarken kendinden geçen bir teknik direktör mü?

0 yorum: