11 Ağustos 2010 Çarşamba

Necip #2





İsmail Er (aka Air İsmail) yine güzel bi' habercilik çalışması yapmış. Quaresma ve Necip'i kıyaslamış. Başlığı da çakmış "Q7'ye Q7, Necip ise Metrobüs'de" falan. Hani yüreğine hitap edecek insanın. Hatta Quaresma'dan soğuruz belki, başlık o derece etkili. Ama haberi okuyunca Necip'in açıklamalarına geçiyorsun. Yok yok... Tahtalara vurmaktan, dilimizi ısırmaktan yorulduk. Övmeyeceğim Necip'i bu sefer. Nazar değecek diye korkuyorum. İşte Necip'in konu hakkındaki açıklamaları:
"Kimseyi kıskanmıyorum. Hedeflerim var. Bunları zaten bir gün başaracağım. Yolun başındayım. Çıtayı yükselttiğimde benim de elime ağabeylerim kadar para geçtiğinde herşeyim olacak. Ama bugünleri de asla unutmayacağım

"Sabah idmanlarına gelirken, metrobüs ve diğer taşıma araçlarını kullanıyorum. Tesisler ile evim İstanbul’un iki ayrı yakasında. Araçla, Ümraniye’ye gitmeye kalksam en az 2 saat yollarda zaman harcayacağım. Metrobüsle daha çabuk evimden, karşıya geçiyorum. Benim de bir gün rahata erebilmem için çok çalışmam gerektiğinin farkındayım. Quaresma’ya çok lüks yeni bir araç hediye edildi. O büyük bir yıldız ve herşeyi hakediyor. Ben, hakkımı aldığıma inanıyorum. İleride de alacağımdan şüphem yok. Kendimi hiç kimseyle kıyaslamıyorum, kıskançlık yapmıyorum ve ileriye bakıyorum."*
Aklıma Ali Ece'nin anlattığı bir şey geldi. Zamanında dergi için Necip ile röportaj yapıyorlar. Sonra Ali Ece, Necip değerlendirmesinde anlatıyor:
O röportajda en çok hoşuma giden de şu olmuştu, müzik zevkini sorduğumda, birçok isim saymış, sonra da "Yanlış bir isim mi söyledim, insanlar yanlış anlarlarsa onu yazmasan da olur abi, hangisini uygun görürsen onu yaz sen, sonra camiaya leke sürecek bir şey olmasın da!" demişti.**
Demiyorum bir şey. Önceki altyapı kurbanlarından sonra böylesine pırıl pırıl bi' yetenek. Nazar'dan korkuyorum. Cidden. Şşş.

*İsmail Er'in haberi
**Ali Ece'nin yazısı

6 yorum:

stalker dedi ki...

necip böyle bir çocuk belki ama haberdeki cümlelerin hiçbirinin necip'in ağzından çıktığına inanmıyorum. air ismail effect.

Pamukk dedi ki...

sevilesi çocuk.
aman ha.

tıp.

voodoo girl dedi ki...

ya bişey dicem evlendirsenize beni bununla valla bak bayrampaşada iki göz bir evde yaşarım yemekler yaparım idman dönüşlerini beklerim mutlu bir yuva kurarım ha hacı bi halletsenize bu işi.

Bay Kerahet dedi ki...

@ stalker

valla ali ece'nin yazısını da o yüzden paylaştım. hani ismail air güvenilir kaynak değil ama elde geçmişten böyle bir referans da var.
olur olur.

Bay Kerahet dedi ki...

@ voodoo

ali kuçik duymasın çok bozulur bu işe hocam :)

Manusal dedi ki...

Birgün parçalı giymesini çok isterim allah sahibine bağışlasın: )