26 Mayıs 2010 Çarşamba

Rıdvan Dilmen Anketi





Aklımıza takıldı, soralım dedik. Soru ortada. "Rıdvan Dilmen söylendiği kadar değerli ve önemli bir futbol yorumcusu mu?"; yani tabiri caizse "overrated" mı diye merak ediyoruz.

Oyları bekliyoruz. Manipülasyon olmasın diye yorum yapmıyorum. :)




8 yorum:

Metonet dedi ki...

net overrated. 2 golü tutturdu, ondan sonra ne dediyse patladı. ama egosu yok diğerleri gibi, ters gelince ben demiştim ama tutmadı diyor. ondan seviyoruz zaten.

unknown dedi ki...

Rıdvan önemli bir futbol adamıdır ve yorumcusudur.. Ama tarafsız yorum yapıyor gibi görünmeye çalışsada inceden inceye taraflı yorum yapmaktadır.. Dünya ve avrupa futbolunda sınıfta kalır.. Futbol bilgisi ülke sınırları dışına çıkamamıştır.. Buna ister "overrated" ister "underrated" diyelim ama yinede rıdvanın yorumları önemlidir, kendisini takip ettirir..

SirEvo dedi ki...

Overrated olduğu kesin, çok iyi futbol bilgisine sahip olmadığı da kesin ama işte kötünün iyisi. Çok olmasa da en objektif konuşanlardan. Bazen Fenerbahçe temelli "barça'nın bir tık altı" gibi sallamasyon terimler kullansa da "eh işte". :D

stalker dedi ki...

rıdvan, türkiye insanının önde gelen hasleti olan tutarsızlığı sebebiyle bu kadar çok izleniyor, takip ediliyor. zira bir hafta önce söylediğini yok sayar, nabza göre şerbet verir, olaylara bütünlüklü değil parçalı bakar, o anki hislerine göre yorum yapar vs...bizim ortalama insanımızın tam da sevdiği tiptir yani. skor yorumcusu olup da bu kadar tutulan başka futbol yorumcusu yoktur herhalde.

bunun dışında, futbol bilgisi içgüdüseldir. kendini yenilemez. işi gücü futbol olan biri için ise kabul edilemeyecek derecede cahil olduğunu da es geçmemek gerek.

Cartalete dedi ki...

Herşeye rağmen izlettiriyor, dinlettiriyor kendini. Açıkcası "acaba Rıdvan ne düşünüyor?" diye merak etmem, benim için bir done oluşturmaz. Ama "ne söyleyecek?" diye merak ederim. Yorumlama tarzı hoş.

Ayrıca, bugün bütün maç bokladığı Kuzey İrlanda ile, eleme gruplarında aynı puanı (15) topladığımızı biliyor muydu acaba?

Adsız dedi ki...

İlker Yasin, Hikmet Karaman yada Ömer Üründül..Şimdilik aklıma gelenler bunlar..Hatta Fatih Terim..Var mı aklınıza başka gelen..Hepsi yorumculuk yaptı hala da yapıyorlar..Hangisi yorumlasın istersiniz maçı..Sorgu sualsiz Rıdvan..Sev yada sevme bu iş böyle..

Adsız dedi ki...

kesinlikle overrated değil. adam futbolu biliyor ve gayet tarafsız. ayrıca, dünya ve avrupa futbolunda sınıfta falan kalmaz. kendisi adını daha önce duymadığımız kuzey irlandalı iyi futbolcuları bile sayıyor. ve diğerleri gibi saha dışında olanlarla içindeki yansımalarını çok iyi biliyor.

SirEvo dedi ki...

He ya baya biliyor dünya futbolunu, sorma. Mourinho gibi son birkaç yıla damga vurmuş bir adamın kariyerini bilmiyor daha, Barça'da daha önceden görev aldığını bilmiyor. Onu geçtim Necati Ateş'in bile İspanya'da oynadığını bilmiyor. Futbol bilgisi var daha, futbol tarihi bilgisi çoğu yönden "KIT"