26 Mart 2010 Cuma

Şifo Mehmet Beşiktaş'ta!





Şifo Mehmet bugün Ümraniyedeki Beşiktaş tesislerine geldi, tesisleri gezdi; adını unutmadığı Toraman abisiyle top oynadı, fotoğraf çektirdi. Yarın Es-Es maçına da Toraman abisinin elinden tutup çıkacak sahaya. bjk.com.trdeki haber yazısı ile hayli ilginç. Resmi sitelerden alışık olmadığımız kadar samimi bir yazı.

Özellikle şu kısım çok samimi yazılmış. Eline sağlık kim yazdıysa:

Gazeteciler, Mehmet’e Toraman’ı işaret ederek, “Yanındakini tanıyor musun” diye sorduklarında Şifo, “siz tanınmıyor musunuz yoksa” der gibi bakıp “İbrahim Toraman” diye veriyor cevabını. İbrahim de, “Bundan sonra ben Mehmet’in bir abisiyim, ihtiyacı olduğu her zaman yanında olacağım” diye büyüklüğünü gösteriyor bir kez daha.

Şifo’nun bir hayali de İnönü Stadı’nda bir maç izlemekti demiştik. Bunun gerçekleşmesine de saatler kaldı artık. Mehmet Uzun yarın oynanacak Eskişehirspor maçında İbrahim Toraman’ın elini tutup sahaya çıkacak ve kendisinden desteğini esirgemeyen Beşiktaş taraftarlarına teşekkür edecek hiç eksik bırakmadıkları duaları için.

Hastalıklarda moral önemlidir diyor doktorlar. Yarın İnönü Stadı’nı dolduracak Beşiktaşlılar moralin en safını “O senin her gece efkarın / Gözündeki yaşın / Asla unutmadığın / O senin damarlarındaki kanın / Alnındaki yazın / Şanlı Beşiktaşın / Kalbinin en orta yerinde / Büyük bir yangın var / Alevler içinde / Mehmedim sen sakın vazgeçme / Bu mücadelende / Dualar seninle” diyerek verecekler Şifo’ya.

Yeri geldiğinde sonuna kadar eleştirdiğimiz Beşiktaş yönetimini ve bu organizasyonu gerçekleştiren herkesi tebrik ediyorum. Yakıştı gerçekten.


Yazının Tamamı Burada.
Aklında Bir Tek Beşiktaş Haberi.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

onlar tebriği haketmiyorlar!
Beşiktaş-Denizlispor
unutma unutturma